Lifestyle

Severina se prisjetila šetnje Skenderijom, a fanovi je obasuli komentarima: Pristaje ti Sarajevo

Autor: Žene.ba
Severina se prisjetila šetnje Skenderijom, a fanovi je obasuli komentarima: Pristaje ti Sarajevo

Hrvatska pjevačica Severina počastila je pratitelje na društvenim mrežama fotografijama šetnje Skenderijom u Sarajevu, prenosi Klix.ba.

Seve je svoju šetnju Skenderijom usporedila s naslovnicom albuma Beatlesa.

"Isto Bitlsi. Sarajevski Abbey Road... Skenderija", napisala je uz fotografiju.

Njeni fanovi su je obasuli komentarima o njenom stilu i izgledu, ali i o njenoj vezi sa Sarajevom.

"Pristaje ti Sarajevo". "Lijepo ti stoji Sarajevo, taj grad voli dobre ljude"."Baš si sretna u Sarajevu, blistaš", samo su neki od komentara njenih pratitelja.

Poznato je da Severina voli posjećivati glavni grad Bosne i Hercegovine, a nedavno nam je u ekskluzivnom razgovoru za portal Klix.ba otkrila zašto se uvijek rado vraća u ovaj grad, ali se i prisjetila da joj je velika želja bila studirati u Sarajevu.

"Jedina mi je želja bila ustvari da studiram u Sarajevu, ali tada je bio rat, a ja sam već rano počela pjevati, čim sam završila srednju školu, tako da mi se ta želja nije ostvarila", otkrila nam je Seve.

Podsjetimo, Severina je sredinom decembra u Sarajevu snimala novogodišnji program "Pozdravi staru i dočekaj novu 2022.". Pored nje, nastupili su Halid Bešlić, Seid Memić Vajta, Laka i Mirela, uz pratnju benda Dine Šukala i Adisa Sirbubala, koji su uradili nove aranžmane za pojedine pjesme.

Žene.ba