Lifestyle

Slavna reperica se rastaje od muža nakon samo godinu dana braka

Autor: Žene.ba
Slavna reperica se rastaje od muža nakon samo godinu dana braka

Par je prije četiri mjeseca dobio prvo zajedničko dijete, no čini se i posljednje.

Reperica Cardi B jučer je na svom Instagramu objavila video u kojem je otkrila da je brak između nje i repera Offseta došao kraju nakon samo godinu dana i šokirala obožavatelje.

https://www.instagram.com/p/Bq_pb64Fzl8/

"Otac mog djeteta i ja pokušavali smo na bilo koji način spasiti svoju vezu. Mi smo jako dobri prijatelji i poslovni partneri, i on je neko na koga se uvijek mogu osloniti, i jako se puno volimo, no naša veza ne štima već duže vremena", rekla je reperica u videu koji je upotpunila i opisom: "Evo vam na...mir i ljubav."

Cardi je otkrila i da njih dvoje već neko vrijeme ne žive zajedno, ali i da su tu odluku donijeli zajednički, bez svađe, te da će se nastaviti truditi ostati u dobrim odnosima za dobrobit svoje kćeri Kulture, prenosi Index.

"Ne znam kad ćemo se razvesti ni koliko će to dugo trajati, no prema njemu ću uvijek osjećati ljubav jer je otac moje kćeri", završila je reperica.

Inače, Cardi B i Offset vjenčali su se u tajnosti te su prve fotke s vjenčanja objavili tek nakon godinu dana kada su i otkrili da su se vjenčali u trenerkama.

Žene.ba