Lifestyle

Slavne osobe koje ne podnose Meghan Markle

Autor: Žene.ba

U trenutku kada je svijet doznao da su Princ Harry, koji je šesti u redu prema britanskom prijestolju i Meghan Markle, bivša zvijezda popularne Netflix serije 'Suits', otpočeli ljubavnu vezu , glumica se susrela s potporom - a također i kritikama. Par je počeo da se zabavlja u proljeće 2016-te godine.

Nakon što je par objavio svoju vjeridbu u novembru 2017., Markle je odmah bila suočena s još više mržnje i negativnosti nego prije. Sjena je došla od javnosti, svoje obitelji i drugih poznatih osoba. Evo nekih slavnih koji ne mogu podnijeti sada vojvotkinju Sussexa, Meghan Markle.

Wendy Williams ju je nazvala "slučajnom princezom"

 Poznata voditeljica Wendy Williams očito nije obožavateljka Meghan Markle. U februaru 2018-te godine, tema Markle ponovno se pojavila dok je Williams razgovarala sa zvijezdom serije "90210" AnnaLynne McCord. Nakon što je pitala glumicu o Markleovoj maloj ulozi u ovoj seriji, nije mogla odoljeti kritici, nazivajući istinsku ljubav princa Harryja "slučajnom princezom".

Pippa i Kate Middleton

Nakon najavljene vjeridbe Meghan Markle i princa Harryja, brojni su izvori nagađali da se Markle i Kate Middleton ne podnose . Prema novinama "The Daily Mail", njih dvije se bore jedna protiv druge za bivšu titulu princeze Diane, "People's Princess" (Princeza Naroda). Markle je već razbila nekoliko kraljevskih tradicija, dok je vojvotkinja Cambridgea savršeno pratila sva pravila. Isto tako prema "Life & Styleu", Kateina mlađa sestra Pippa Middleton, također nije previše sretna s Markleovim dolaskom na kraljevsku scenu. Kate i Pippa su stalno provodile vrijeme zajedno "kaže izvor." Ali sada kada Meghan uglavnom živi pod istim krovom kao Kate u palači Kensington, dinamika se promijenila i Pippa se osjeća zapostavljenom.

Princeza Eugenie je morala pomjeriti vjenčanje

Druga kraljevska obiteljska svađa je nastala između Meghan Markle i princeze Eugenie, koja je navodno bila prisiljen odgoditi svoje vjenčanje zbog ceremonije glumice.

Njezina braća i sestre smatraju da je opsjednuta "društvenim penjanjem"

 Meghan Markle ima polubrata i polusestru - Thomas Markle Jr. i Samantha Grant - s očeve strane. Grant je za “The Sun“ rekao da Markleovo ponašanje “zasigurno ne odgovara članu Kraljevske obitelji". Optužila je glumicu "društvenog penjanja", tvrdeći: "Hollywood ju je promijenio, mislim da je njezina ambicija da postane princeza." Što se tiče Thomas Jr, on tvrdi da je Markleov stav prema njemu  "šamar u lice". Rekao je za novine “In Touch“ da je zatražio od Markle savjete kako se nositi sa novom slavom, koju je stekao zbog nje. "Moj odvjetnik je imao telefonski sastanak sa njenim odvjetnikom, a on mi je e-poštom poslao neke od [Meghanovih] izravnih riječi", navodi Thomas Jr.. " Rekla je: " To je udaljena obitelj i ne znam te ljude. " On je na to rekao: "To je prilično oštro. Proveo sam puno vremena kada smo odrastali. "

Njezin bivši suprug 'jedva može sadržavati svoju bijes'

Meghan Markle je bila nemilosrdna kada je završila prvi brak s proizvođačem Trevor Engelson. U knjizi “Meghan: Hollywoodska princeza“, Morton piše da je " Trevor koji se trudio oko Meghan, se pretvorio kao u nešto što se zaglavilo na dnu njezine cipele. " Bilo je to 2013. godine, par je bio oženjen dvije godine kada je odjednom Markle, koja je u to vrijeme živjela u Torontu snimajući seriju 'Suits', "poslala svoj vjenčani prsten natrag poštom na Trevorevu adresu", navodno " iz čista mira ".

Nickiswift.com