Lifestyle

Slavni par nagovara obožavatelje na veganstvo

Autor: Žene.ba
Slavni par nagovara obožavatelje na veganstvo

Beyonce i Jay – Z, najpopularniji par muzičke industrije promijenio je svoje životne navike i stil otkako su postali roditelji.

Svoju filozofiju zdravog života sada žele prenijeti i obožavateljima i potiču ih da postanu vegetarijanci ili vegani. Naime, Beyonce i Jay – Z iz prehrane se trude izbaciti meso i sada su se uključili u promociju veganstva i vegetarijanstva u sklopu svjetski poznatog izazova Veganuary. Beyonce je tako pozvala obožavatelja da joj se pridruže u izazovu i 22 dana se odreknu mesa.

– Djeca su promijenila naše živote više nego bilo što drugo. O zdravlju smo razmišljali kao o prehrani. Jednom kada smo na zdravlje počeli gledati kao na istinu, umjesto na prehranu, za nas je to postalo misija koju želimo podijeliti
 sa što je moguće više ljudi – rekla je pjevačica.

Ohrabrila je svoje brojne obožavatelje i rekla im kako sigurno mogu uspjeti u ovom izazovu i izdržati bez mesa 22 dana, jer i ona je uspjela u nekoliko navrata.

Zamolila ih je da na ovaj način pokažu brigu prema svom tijelu i planeti. Beyonce se također trudi da njena djeca, 6-godišnja kćerka Blue Ivy i 18-mjesečni blizanci Rumi i Sira u prehrani imaju što više namirnica biljnog porijekla i želi što više obitelji uključiti u ovaj projekt.

Azra.ba