Lifestyle

Sreći nema kraja: U dom Meghan Markle i princa Harryja stigla prinova

Autor: Žene.ba

Poznato je kako je Meghan Markle zbog ljubavi prema princu Harryju iza sebe ostavila mnogo toga u Americi, a možda više od prekida glumačke karijere bolilo ju je to što ne može sa sobom povesti svoja dva psa, bigla Guya i labradora Bogarta. Rastanak s psima bivšoj je glumici teško pao, pa joj je njezin voljeni princ Harry odlučio nadomjestiti tu prazninu.

People je objavio vijest kako princ Harry i Meghan Markle imaju novog člana obitelji - psa vrste labrador, koji je u njihov dom, Nottingham Cottage u Kensingtonskoj palači stigao početkom ljeta.

Harryjev i Meghanin novi najbolji prijatelj bit će im pratnja u mnogim šetnjama u Cotswoldskim brdima, gdje par često odlazi kako bi pobjegao od očiju javnosti.

Glasnogovornik Kensingtonske palače odbio je dati komentar na ovu temu, a navodno se novi član njihove obitelji odlično snašao te je bio prisutan i na vjenčanju. People piše kako je pas cijelo vrijeme tijekom šminke i frizure ležao kod Meghaninih stopala, a ako je suditi prema Meghaninoj neizmjernoj ljubavi koju gaji prema životinjama, novi ju dlakavi prijatelj zasigurno iz dana u dan uveseljava.

tportal.hr