Lifestyle

Što su trendseterice ovih dana nosile u Parizu?

Autor: Žene.ba
Što su trendseterice ovih dana nosile u Parizu?

Couture kolekcije najvećih svjetskih modnih imena poput Chanela, Valentina ili Givechyja privukla su u modnu prijestolnicu, Pariz, brojne zaljubljenike u modu, a osim na pisti, sva raskoš stila mogla se uočiti i na pariškim ulicama.

https://www.instagram.com/p/BzXtMMgiSNr/?utm_source=ig_embed

Street style fotografi iz svakog kutka svijeta pohrlili su u Pariz ne bi li svojim objektivima zabilježili što se nosi tijekom prestižnog tjedna mode i “uhvatili” neke od najnovijih trendova koje su odlučile prošetati najpoznatije svjetske trendseterice.

https://www.instagram.com/p/Bza2EZUCyAK/?utm_source=ig_embed

Ulice su i ovoga puta bile zbilja živopisne i šarene, njima su vladali različiti odjevni stilovi i bezbroj različitih odjevnih kombinacija, no neki su se trendovi ipak isticali.

https://www.instagram.com/p/Bzgst9SFH0x/?utm_source=ig_embed

I dalje su u fokusu lijepo krojena ženska odijela u bojama poput nježne ružičaste ili tirkizno plave, plisirane haljine i suknje koje lepršaju u hodu, marame u kosi, off the shoulder krojevi haljine i topova, statement sandale koje privlače poglede te vrlo upečatljivi modeli sunčanih naočala bez kojih je, čini se, gotovo nemoguće izaći na ljetno sunce.

https://www.instagram.com/p/BzcltlilWPL/?utm_source=ig_embed

Pariškim ulicama ovih je dana tako vladao ženstveni i profinjeni stil odijevanja uz dozu drskosti i odvažnosti te uz natruhe obožavanog retro stila začinjen s mnogo mnogo boja, a ako je suditi po odjevnim kombinacijama koje su prošetale Parizom, čeka nas jedna elegantna, vedra i lijepa modna jesen.

https://www.instagram.com/p/BzewUN_COI7/?utm_source=ig_embed

Elle.hr