Lifestyle

'Stvarno je ružna', komentirao je dizajner Selenu Gomez i digao svijet na noge

Autor: Žene.ba
'Stvarno je ružna', komentirao je dizajner Selenu Gomez i digao svijet na noge

Talijanski dizajner svjetske slave opet je u ruke primio vrući kesten - ovo nije prvi put da je na sebe na društvenim mrežama navukao bijes.

Dizajner Stefano Gabbana glavna je tema komentara po medijima i na društvenim mrežama nakon što je 25-godišnju glumicu i pjevačicu Selenu Gomez nazvao ružnom. Naime, na Instagram profilu The Catwalk Italia, koja ima 1,4 milijuna pratitelja, objavljen je kolaž sastavljen od pet Seleninih fotografija u pet različitih crvenih haljina. Ubrzo nakon objave se u komentarima javio 55-godišnji dizajner, koji uz kolegu Domenica Dolcea stoji iza slavnog imena Dolce&Gabbana, te je napisao: 'Stvarno je ružna' odnosno: 'è proprio brutta'.

Fanovi Selene Gomez su u sekundi poludjeli: 'Pogledaj se u ogledalo, izvana i iznutra', 'Sram te bilo zbog online bulinga', 'Nećeš postati bolji ako ovako komentiraš okolo', glasili su neki od komentara koji se broje u desecima tisuća, na svim jezicima.

Stefanu i njegovom poslovnom partneru Domenicu nisu strani kontroverzni javni komentari - 2015. godine dizajneri su djecu začetu putem IVF oplodnje nazvali 'sintetičkom'.

Dizajner je komentar za Selenu kasnije izbrisao, ali daleko prekasno jer su se i svjetski mediji raspisali o lavini koju je pokrenuo

https://www.instagram.com/p/Bj9B4MWlWtQ/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bj9ScGCFuqs/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bj-YEb3lV8_/?utm_source=ig_embed

Prije nekoliko dana je 44-godišnju Kate Moss u minijaturnom kombinezonu Stefano komentirao s najkraće moguće 'Ne', što je također mnoge izazvalo na višeboj s njim.

https://www.instagram.com/p/Bjw69cbHROU/?utm_source=ig_embed

Gloria.hr