Lifestyle

Tajne single žene

Autor: Žene.ba
Tajne single žene

Postoji nekoliko razloga zašto su žene single, ali to uopće ne treba shvatiti kao nešto loše, pogotovo ako je kratkog vijeka. Dapače, pauze između veza su dobro došle, jer biti u vezi samo zato da niste sami je najgori mogući motiv. Teško se izgraditi do kraja i osamostaliti ako ste od srednje škole bili stalno u vezama. S druge strane ima i onih slučajeva cura koje do 30-te praktički nisu imale vezu.

No, bez obzira na godine, podijelimo single žene tako da vam otkrijemo 4 razloga zbog kojih su same.

Nepreboljeni ex muž/dečko
Neki se ne mogu pomiriti da je vezi došao kraj i da joj nema više spasa. Ako samo jedna osoba digne ruke i otvoreno kaže da ide dalje svojim životom, isto bi trebala napraviti i druga strana. Kako se neke žene fiksiraju za određenog muškarca i samo čekaju kada će im se vratiti, tako ne žele ni ulaziti u druge veze jer se boje da uništavaju šansu za pomirenjem s bivšim. Bolje vam da je da to vrijeme čekanja što kraće traje, jer ako je suđeno spojit ćete se opet bez obzira tko bio u kakvoj vezi.

Zauzeti
Nekim ženama se jednostavno uvijek sviđaju zauzeti momci. Možda su i probale takve veze, ali iste uglavnom propadaju i žene ostaju jako povrijeđeni, jer on, u većini slučajeva, neće ostaviti svoju obitelj ili djevojku zbog vas. S druge strane, može biti slučaj i da se žena ne želi baš vezati ili ostvariti obitelj, pa si namjerno bira zauzete, one koji ju neće tražiti dijete ili brak. Ipak, nije u redu hvatati se na zauzete muškarce, a i svatko zavrjeđuje biti prvi na popisu prioriteta i davanja ljubavi svom partneru. Tražite dalje…

Loše mišljenje o muškarcima
Svakoj ženi se dogodio barem jedan kreten u životu, a svježe povrijeđene žene često misle kako ni ne postoje dobri tipovi te vrte poznatu floskulu da su svi muškarci isti. Ako se još družite s prijateljicom koja dijeli isti stav i na svakoj kavi si potvrđujete da nema šanse da naiđete na dobrog muškarca za vas – nećete ga ni naći. Možda je vrijeme da promijenite mišljenje ili pročitate primjerice Tajnu ili Moć pozitivnog razmišljanja da vam pomogne na tom putu.

Vuk samotnjak
Ako vam je najdraži film Dnevnik Bridget Jones te najviše volite provesti subotu navečer sami u pidžami s filmovima teško da ćete ikoga sresti zanimljivog te će vam društveni život potpuno propasti. Ponekad je svima potreban mir i samoća, ali ne zadugo. Problem je što kasnije, od 30-te na dalje, će vam se sve manje dati uklapati u razna društva i hodati po zabavama. A kada i nađete nekoga zanimljivog, nakon niza godina samovanja i podređenosti samoj sebi, bit će se teže prilagođavati tuđim željama i potrebama.

Na kraju, krajeva, priznali vi to ili ne, svi trebaju nekoga. U nekim trenucima je neprocjenjivo imati voljenu osobu kraj sebe, ali se za isto treba i potruditi.

She.hr