Lifestyle

Transformacija Meghan Markle - operirala je nos?!

Autor: Žene.ba

Je li se lijepa vojvotkinja podvrgla estetskim operacijama?

Vojvotkinja Meghan preko noći se našla pod povećalom medija i milijuna ljudi diljem svijeta. Osim što su žene poludjele za njenim stilom, zanima ih baš sve u vezi izgleda lijepe bivše glumice.

Upravo tako su i krenula šuškanja da je Meghanin nos djelo uspješnih estetskih kirurga. Gledajući fotografije iz njenih srednjoškolskih dana i kako se razvijala od tinejdžerskih dana pa sve do danas, mnogi su došli do zaključka da je vojvotkinjin nos 1999. bio veći nego što je danas. Najveća razlika vidi se na fotografiji iz godišnjaka uz koju je Meghan stavila citat 'Žene su kao vrećice čaja. Ne shvaćaju koliko su jake dok se ne nađu u vrućoj vodi.'. Iako osobno nikada nije javno govorila o ikakvim estetskim operacijama, plastični kirurzi diljem svijeta upravo zbog njenog lica imaju sve više posla.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=fE372xhriBY[/embed]

S druge strane, mnogi vjeruju da je Meghanin nos savršen upravo zato što izgleda prirodno i iz određenog kuta može se uočiti i kvržica. Na listi najpoželjnijih lica do sada su se nalazile Kim Kardashian i Kylie Jenner, a neko vrijeme je bila aktualna i Kate Middleton. Danas ih je Meghan Markle sve skinula s trona i postala najpoželjnije lice današnjice.

Story.hr