Lifestyle

Trudna Pippa Middleton pokazala da je u top formi

Autor: Žene.ba

Mlađa sestra Kate Middleton počela je pisati trudničku kolumnu o zdravoj prehrani i vježbanju za jedne britanske novine, a njen novi izgled mnoge je iznenadio.

Pippa Middleton sa suprugom Jamesom Matthewsom čeka prvo dijete, a iako je u drugom tromjesečju, trbuščiću još nema traga. No, traga itekako ima mišićima koje su primijetili čak i paparazzi koji je vjerno prate. 34-godišnja Britanka, sestra Kate Middleton ovih je dana snimljena kako šeta ulicama Londona u svojoj omiljenoj dnevnoj kombinaciji: tenisicama i lepršavoj kratkoj haljinici.

Poznata po ljubavi prema fitnessu i zdravom načinu života, pojačala je raspored odlazaka u teretanu, te dobila mišiće koji prije nisu bili tako vidljivi. Kratka tamnoplava haljina brenda J.Crew, preko koje je Pippa prebacila tamnoplavi sako, otkrila je definirana bedra i listove koja je nedavno skratila kosu do ramena.

Pippa, koja je snažno odlučila ostati u top formi tokom cijele trudnoće, za časopis “Waitrose” počela je pisati trudničku fitness kolumnu, putem koje će čitateljice podučavati o zdravoj prehrani te pokazivati koje vježbe radi kako bi ostala fit.

– Posebno je teško u prvim mjesecima kad ne možeš nikome reći za trudnoću, čak ni svom treneru –  izjavila je Pippa.

– Sve me zanimalo. Smijem li igrati tenis, je li sigurno plivati kraul, mogu li i dalje ići na jogu i moram li izbjegavati određene poze. Smijem li raditi na trbušnjacima.

Nakon istraživanja, zaključila je da je sigurno vježbati po 45 minuta tri do četiri puta na dan, uz vježbe koje je malo prilagodila trudnoći. Odustala je samo od trčanja, a nastavila s jogom, plivanjem, tenisom i vježbanjem u teretani.

– Primijetila sam da mi se tijelo mijenja i da dobijam na težini, ali mislim da će zbog vježbanja i bavljenja sportom biti dovoljno snažno da održim zdravu trudnoću, porođaj i oporavak – zaključila je Pippa.

Azra.ba

Da li biste ih nosile?

Crocsice s biserima: Modni izazov za samo najodvažnije

THE TORTURED POETS DEPARTMENT

Taylor Swift započinje novu eru

Slavi 24 godine ljubavi

Victoria Beckham otkrila tajnu za sretan brak