Lifestyle

Trudna Pippa Middleton razočarala staromodnim izdanjem

Autor: Žene.ba
Trudna Pippa Middleton razočarala staromodnim izdanjem

Trudna Pippa u kraljevsku kapelicu St. James’s Palace stigla je u društvu supruga Jamesa Matthewsa, s kojim u novembru iščekuje prvo dijete. Supružnici su na obred krštenja stigli odmah nakon Pippinih roditelja, Carole i Michaela Francisa Middletona, a ono što je svima brzo zapelo za oko je staromodno izdanje inače uvijek dotjerane Britanke.

34-godišnja sestra obukla je nježnoplavu haljinu s dugim puf rukavima i detaljima poput izražajne kragne, velikih dugmadi, nabora i plisiranog donjeg dijela kreacije.

Odabir haljine s potpisom londonske dizajnerice Alessandre Rich, koju je nosila uz clutch torbicu Jimmyja Chooa, cipele u špic i tradicionalni šešir, britanski mediji i javnost nisu dočekali s pretjeranim oduševljenjem, ističući kako je Pippa ovaj put značajno modno podbacila.

Sličan scenarij, kada je riječ o svečanom stilu oblačenja, Pippi se dogodio na majskom vjenčanju Meghan Markle i princa Harryja. Tada je obukla cvjetnu haljinu brenda The Fold, koja je mnoge asocirala na dizajn bočice poznatog pića Arizona Green Tea, pritom postavši viralni hit.

Pippa Middleton

Pippa Middleton

Pippa Middleton

Azra.ba