Lifestyle

Tuga nakon vjenčanja godine: Na licu majke Meghan Markle nema ni traga osmijeha

Autor: Žene.ba

Doria Ragland, majka vojvotkinje Meghan, nastavlja sa svojim životom u Los Angelesu - jednako skromno kao i prije kraljevskog vjenčanja u dvorcu Windsor, a na njezinom licu nema ni traga osmijehu.

Socijalna radnica i instruktorica joge Doria Ragland (61) ne dopušta da joj kćerin novi, kraljevski život, utječe na njezine svakodnevne navike i nastavlja s njima kao da Meghan nije članica najpoznatijih kraljevskih dvora.

Jednako skromna ostala je i kada su u pitanju njezini outfiti – Doriju su paparazzi uhvatili u sportskim hlačicama C9 Champion, čija je linija odjeće dostupna u Targetu, velikom američkom trgovačkom lancu poznatom po pristupačnim cijenama. Mama vojvotkinje od Sussexa nosila ih je u kombinaciji s bijelom majicom i natikačama, a za kratke hlačice treba izdvojiti oko 25 maraka.

https://www.instagram.com/p/BjYOtUwlweo/?utm_source=ig_embed

61-godišnjakinja i inače većinom nosi sportske kombinacije, a paparazzi je najčešće uhvate na odlasku na jogu. Meghan je jednom prilikom izjavila kako je njezina mama kulerica koja je sa 60 godina istrčala maraton te nosi piercing u nosu te dredlokse. Ipak, za kćerino vjenčanje je Doria odabrala elegantan kostim s potpisom dizajnerice Stelle McCartney, a iako je inače uvijek ozbiljna, u crkvi nije mogla zadržati suze pa je gotovo cijelu ceremoniju plakala.

Iako su britanski mediji pisali kako će Doria ostati neko vrijeme u Britaniji kako bi pomogla kćeri da se privikne na kraljevski život, 61-godišnja instruktorica joge požurila se vratiti kući i nastavlja sa svojim obavezama, ali čini se kako još uvijek nije prihvatila da joj kćer živi potpuno drugačiji život. Paparazzi su je "uhvatili" u Los Angelesu već nekoliko puta, a svaki put je bila u potpunosti ozbiljna, bez traga sreće na licu.

Gloria.hr