Lifestyle

Učiteljica dobila pismo iz Bijele kuće, ispravila ga i zaključila: "O Bože, ovo je za dva"

Autor: Žene.ba

61-GODIŠNJA Yvonne Mason, bivša učiteljica engleskog jezika, dobila je pismo iz Bijele kuće i šokirala se kad je vidjela koliko gramatičkih pogrešaka pismo sadrži.

Umirovljena učiteljica istaknula je sve pogreške koje je pronašla, ispravila ih i pismo vratila u Bijelu kuću. "Bilo je to loše napisano pismo. Nepismenost ne trpim", izjavila je Mason za Greenville News.

"Jeste li pokušali koristiti style i grammar check?", poručila je bivša učiteljica Bijeloj kući misleći na web stranice koje ispravljaju gramatičke i ostale greške u dokumentima. "O moj Bože, ovo je krivo", napisala je uz zaokruženu riječ nation, koja je u pismu napisana velikim slovom, dok Mason tvrdi da bi trebala biti napisana malim slovom.

Dodala je i da nije istaknula sve pogreške, već se usredotočila samo na one veće. Ispravljeno je pismo objavila na svom Facebook profilu.

"Kad dobijete pismo od najviših državnih tijela očekujete da su barem tehnički ispravna. Da je ovo napisano u srednjoj školi, ocijenila bih ga s dva", kaže Mason o pismu koje je potpisao Donald Trump, no i ona priznaje da zna da ga vjerojatno nije sastavio on osobno.

Inače, Mason je pismo dobila kao odgovor na upit koji je poslala Donaldu Trumpu, a koji se odnosio na masakr u školi na Floridi koji se dogodio u veljači ove godine. Upitala ga je kad planira posjetiti obitelji svih 17 žrtava.

Index.hr