Lifestyle

Ukusni niskokalorični smoothie za početak dana

Autor: Žene.ba

Obroci u čaši koji su ukusni, zdravi i niskokalorični savršena su hrana koja nam pomaže u borbi s viškom kilograma. U isto vrijeme osvježavaju, gode našoj koži i vitalnim funkcijama organizma.

Lako se spremaju i odlični su suputnici u našoj svakodnevnoj jurnjavi. Uz njihovu pomoć možemo lako zamijeniti obroke koje bismo inače potražili u pekarnicama. Započeti jutro sa zdravom kombinacijom sočnog voća i povrća pametna je odluka. Pritom njihov okus možemo dodatno obogatiti medom ili agavinim sirupom i spremni smo za uživanje i mršavljenje bez velikog napora.

ENERGIČNI SMOOTHIE OD BANANE I BOROVNICA
Recept za savršen jutarnji obrok dolazi kao vrlo ukusna kombinacija banana i borovnica. Za ovaj preukusni smoothie potrebna je banana, šalica borovnica, 300 ml mlijeka i žličica chia sjemenki. Sve sastojke ubacite u blender i uživajte u hranjivom napitku. Banane i chia sjemenke će vam dati energiju, a borovnice će pomoći da bolje pamtite i ništa ne prepustite slučaju. Ovo je savršena kombinacija za početak dana uz koju možete biti sigurni da će laskati vašoj figuri.

OSVJEŽAVAJUĆI SMOOTHIE ZA VRAĆANJE IMUNITETA
Smoothie koji će vam biti dovoljan izvor energije sve do ručka, a koji nam pomaže u jutarnjem razbuđivanju dolazi u kombinaciji mrkve i naranče. Za njega će vam biti potrebne dvije mrkve, naranča i pola limuna. Za puniji okus dodajte malo kokosovog mlijeka, pola šalice će biti i više nego dovoljno. Ovaj niskokalorični smoothie jedan je od boljih verzija jutarnjeg obroka.

https://www.instagram.com/p/BMEVsz0gJlg/?utm_source=ig_embed

ANANAS I ŠPINAT U SMOOTHIE IZDANJU
Za ovaj izuzetno zdravi smoothie potrebne su 3 šalice ananasa, svježi krastavac, pola šalice špinata i pola avokada. Sve dobro izmiksajte i uživajte u svom niskokaloričnom izvoru zdravlja.

Journal.hr