Lifestyle

Vatreni makeover: Zendaya izgleda sjajno s crvenom kosom

Autor: Žene.ba
Vatreni makeover: Zendaya izgleda sjajno s crvenom kosom

Glumica i bivša Disneyjeva zvijezda Zendaya iznenadila je obožavatelje novom bojom kose.

Iako se na crvenom tepihu gotovo uvijek pojavi s drugačijom frizurom, ovoga puta odvažila se na puno drastičniju promjenu nego dosad, a svoj novi look predstavila je na londonskoj premijeri novog filma o Spidermanu u kojem glumi.

Zendaya je odlučila svoju kosu obojiti u vatrenocrvenu nijansu te je na svojem Twitteru otkrila da nije riječ o periki, već o pravoj boji.

https://twitter.com/spideyplan/status/1140582068012900353

"Obojila sam je, polutrajna je", napisala je na društvenoj mreži, a uslijedile su brojne reakcije uzbuđenih obožavatelja koji sumnjaju da je novom bojom kose potvrdila glasine o tome da će ona utjeloviti malu sirenu Ariel u igranoj adaptaciji Disneyjevog animiranog klasika.

A bez obzira na to jesu li glasine istinite ili nisu, morate priznati da Zendayi crvena boja kose pristaje sjajno pa je u svakom slučaju bila dobra ideja. A za svaku pohvalu je i njezin outfit koji je nosila na premijeri.

Glumica je još jednom pokazala svoju stilsku svestranost u elegantnom izdanju s kariranim sakoom i prslukom, crnim hlačama te s upečatljivom svilenom maramom oko vrata zavezanom u stilu kravate.

Index.hr