Lifestyle

Veliko slavlje Kate Middleton i princa Williama: Napokon u prvom planu

Autor: Žene.ba
Princ William danas slavi 36. rođendan, a društvene mreže su prepune čestitke budućem kralju.
U Kensingtonskoj palači opet je veselo, a na njihovu adresu pristižu čestitke diljem svijeta jer princ William slavi rođendan. Brtianska kraljevska obitelj oglasila se i službenom čestitkom na Twitteru. Zahvalili su svima na čestitkama koje stižu i svom princu zaželjeli sve najbolje. Malena Charlotte i George za tatu su već pripremili iznenađenje, koje mu je nesumnjivo draže od svih poklona koji će danas stizati na njegovu adresu.
jhfghgklgkgkg
jkgjg,gg
Middleton je prva pučanka u 350 godina koja se udala za princa u najužem nasljednom redu za britansku krunu. Princ William i Kate Middleton su ove godine 29. aprila, proslavili sedmu godišnjicu braka, a krize kod njih nema ni na vidiku. Na svakom službenom putovanju, Kate i William se odlično provode, a njihove bračne vode izgledaju mirno i idilično.
William i Kate dobili su najljepši dar uoči sedme godišnjice braka - samo sedmicu dana ranije, vojvotkinja je rodila njihovo treće dijete, sina Louisa Arthura Charlesa, a  princ George i princeza Charlotte već su omiljeni članovi kraljevske obitelji. Princ William danas slavi 36. rođendan, a društvene mreže su prepune čestitke budućem kralju.

[embed]https://www.instagram.com/p/BkQ0rHQB8f9/?utm_source=ig_embed[/embed]

‘Moja osnovna životna načela su biti častan, biti svoj, biti pažljiv i brinuti se za druge, a odrastajući sam naučio da se s vlastitom bakom ne treba zezati.’, rekao je William.

Gloria.hr