Lifestyle

Victoria Beckham lansira tri mirisa nadahnuta trenucima iz svog braka

Autor: Žene.ba

Victoria Beckham priprema se za lansiranje tri debitantska mirisa svog istoimenog brenda, a The Vogueu je otkrila osobne priče koje su nadahnule njezine nove mirise.

Ove parfeme pažljivo je napravio parfumer Jérôme Epinette.

"Proveo sam mnogo vremena s njom, počeo sam s njezinim pričama i stvorio mirise oko njih", rekao je Jérôme Epinette za The Vogue.

Svaki parfem nosi note koje Victoria povezuje s razdobljima iz svog bogato dokumentiranog života. Te mirisne kompozicije su elegantno upakirane u šik bočice i nose zanimljiva imena: Portofino '97, Suite 302 i San Ysidro Drive, prenosi Index.

San Ysidro Drive

Miris San Ysidro Drive je oštar i energičan, a nazvan je po ulici u Beverly Hillsu u koju se Beckhamova porodica preselila 2007. godine. Ona se prisjeća: "To je bilo vrijeme ozdravljenja. Podsjeća me na Malibu, planinarenje i surfanje s djecom. To su bili dani koje smo proveli tamo."

Suite 302

Suite 302 predstavlja savršeni hotelski apartman u Parizu - donosi atmosferu uzburkanih putovanja u francusku prijestolnicu s Davidom, potičući prisjećanje na snimke iz tabloida s početka 2000-ih. "Sjećam se da sam izlazila iz The Ritza noseći leopard-uzorak korzet s ljubičastom čipkanom minicom dok su me paparazzi jurili", kaže ona. "To je bilo glamurozno."

Portofino '97

Njihova rana udvaranja zabilježena su u euforičnom Portofinu '97. Nakon tri mjeseca veze rezervisali su sobu u legendarnom hotelu Splendid na litici. "Sjećam se kako je David ležao na krevetu, a ja sam otvorila vrata koja su gledala prema moru i bilo je tako impresivno. Nikada prije nisam doživjela ništa slično. Nikada, nikada neću to zaboraviti", rekla je.

Mirisi Victoria Beckham lansiraju se 29. septembra, a cijena za bočicu od 50 ml iznosi 200 eura.

Žene.ba