Lifestyle

Video: Katy Perry pojavila se u novoj reklami Dolcea & Gabbane

Autor: Žene.ba
Video: Katy Perry pojavila se u novoj reklami Dolcea & Gabbane

Katy Perry zaštitno je lice novog Dolce & Gabbana parfema Devotion.

Pjevačica se tako pojavila u nedavnoj reklami parfema koja je snimljena u Italiji. U videu se može vidjeti Katy kako šeće oko marine Grande na Capriju, zatim sreće mladog lokalnog ribara, kojeg glumi talijanski glumac i model Michele Morrone.

No, dok pjevačica tokom dana upoznaje lokalno stanovništvo te razgledava mjesto, ipak nije zaboravila mladog ribara te se ponovno sreću kasnije na zabavi.

Komentari ispod videa su mahom pozitivni. "Kraljica Katy", "Parfem miriše prekrasno i više je unisex nego samo za žene. Kupit ću ga", "Zadivljujuća reklama. Katy izgleda prekrasno", "Božica. Jedva čekam isprobati ovaj miris", "Ovo je tako lijepo", "Predivna je", "Ona je doslovno boginja karizmatične, vječne ljepote", neki su od komentara na YouTubeu.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=Ax6Mo8dzUhc[/embed]

Vratimo se na miris. Radi se o parfemu koji, prema Dolceu & Gabbani, "slavi najplemenitije vrijednosti života". Parfem je proizveden u Italiji prema rigoroznim standardima visoke parfumerije, a miris je kreirao renomirani parfumer Olivier Cresp.

U mirisu tako možete očekivati kandirani citrus, svježi cvijet naranče i slatku vaniliju. "Osjetilno putovanje koje evocira bit Italije", opisuje marka novi parfem. Bočica mirisa je elegantna sa simbolom Presvetog srca za koji brend navodi da slavi "ljubav u svim njezinim oblicima i nijansama".

Miris dolazi u bočicama od 30 ml, 50 ml i 100 ml, a cijena mu se kreće od 78 eura. Više o njemu pogledajte na zvaničnoj stranici ovdje.

Žene.ba