Lifestyle

Video: Swift na koncertu u Brazilu jedva došla do zraka zbog vrućine

Autor: Žene.ba
Video: Swift na koncertu u Brazilu jedva došla do zraka zbog vrućine

Taylor Swift u petak je održala koncert u Rio de Janeiru. Obožavaoci su satima čekali ispred dvorane uprkos nepodnošljivim temperaturama, a pojavila se i snimka pjevačice koja se na pozornici počela gušiti.

U snimci koja se proširila društvenim mrežama vidi se da Taylor nije mogla doći do zraka. Zaustavila je koncert i počela kašljati.

"Ovo mi slama srce", "Ona je toliko profesionalna, ali ovo je slomilo", "Ljudi, čuvajte se, ne znam kako su njezini obožavaoci izdržali ovakve vrućine", "Ona ima samo 33 godine i u nevjerovatnoj je formi. Zastrašujuće je što se toliko mučila", pišu ljudi ispod snimke.

Podsjetimo, na prvom koncert Taylor Swift u Brazilu preminula je Ana Clara Benevides. 23-godišnjakinja je umrla nakon srčanog zastoja dok je čekala početak koncerta koji se održavao na stadionu Estádio Olímpico Nilton Santos u Rio de Janeiru. Zatim su osvanule snimke na kojima Swift s pozornice moli redare da obožavaocima donesu vodu, javlja Index.

Naime, u Riju su bile ekstremno visoke temperature, ali organizatori nisu dopuštali unos vode na stadion. Liječničku pomoć zatražilo je preko 1000 posjetioca koncerta.

Žene.ba