Lifestyle

'Žalit će cijeli život!' Nakon vjenčanja Meghan i Harry odlaze na posebnu adresu

Autor: Žene.ba

Otac Meghan Markle, Thomas, morao je propusti kraljevsko vjenčanja i nije mogao svoju kćer odvesti pred oltar jer je nekoliko dana uoči vjenčanja morao na operaciju srca, a zbog toga će žaliti cijeli život.

Operacija Thomasa Marklea dobro je prošla, a novopečani mladenci planiraju posjetiti 73-godišnjeg bliskog člana obitelji odmah nakon medenog mjeseca.

'Meghan i Thomas bili su slomljeni zbog cijele situacije. On je bio očajan što nije mogao biti na vjenčanju, ali su razgovarali  o tome kako će se vidjeti uskoro. Čuju se gotovo svakodnevno, a Meghan mu često šalje poruke. Jako je zabrinuta bila za njega i stalno mu šalje poruke ohrabrenja. Gledajući vjenčanje na malom ekranu rekao je da će cijelog života žaliti što nije bio uz nju. Kad ju je vidio na televizijskom prijenosu govorio je da je njegova prekrasna princeza i da je jako voli. Bio je oduševljen jer je naprosto blistala od sreće! On s velikim nestrpljenjem iščekuje da mu mladenci dođu u goste, a sada je koncentriran na oporavak', rekao je obiteljski izvor za The Sun.

Vojvotkinju Meghan Markle i princa Harry čeka najsretnije razdoblje njihovih bračnih voda - putovanje na medeni mjesec čija lokacija je dobro čuvana tajna.

U listopadu Harry i Meghan kreću na turneju po zemljama Commonwealtha, a startaju s Australijom, gdje će princ otvoriti svoje Invictus igre.

Gloria.hr