Lifestyle

Zavodljive i jednostavne outfit ideje za ljetne večeri

Autor: Žene.ba
Zavodljive i jednostavne outfit ideje za ljetne večeri

Ljetne večeri donose pregršt razloga za izlazak – od after-work pića koje će se produžiti u spontani i opušteni izlazak do ludog provoda s ekipom u omiljenom klubu u kojem ćemo dočekati jutro. Uz pitanje Gdje izaći? na koje ćemo odgovor sve češće pronalaziti na koncertima, tulumima i druženjima na otvorenom, ljetni izlasci donijet će i pitanje Što odjenuti? na koje ćemo odgovor tražiti na svakoj polici ormara.

@sabinasocol

OUTFIT IDEJE ZA LJETNE VEČERI

Potraga za zavodljivom i efektnom kombinacijom u kojoj ćemo se osjećati ugodno i izgledati odličnonije uvijek jednostavan zadatak. Ipak, savršeni odgovor krije se upravo u jednostavnim kombinacijama. Obojene neutralnim bojama, Jednostavne kombinacije u neutralnim bojama uvijek se nalaze na listi najpopularnijih modnih trikova koji će s dozom elegancije odgovoriti na svaku modnu priliku.

@deborabrosa

Iako ljetna sezona uvijek donosi raskoš trendova u čijem se središtu nalazi vibrantna paleta boja, neutralni tonovi bit će savršeni izbor za večernje prilike jer istovremeno unose jednostavnost u kreiranje outfita i donose mu efektan izgled.

Ljetni favoriti u crnoj i bijeloj boji te u nježnim nijansama bež, smeđe, maslinaste i plave boje u svakom će se ormaru istaknuti kao modni favoriti za večernje prilike. Od romantičnih haljina i mini suknja u kombinaciji s basic T-shirtom do kombinacije laganih ljetnih hlača i bluza, u nastavku donosimo dozu outfit inspiracije s Instagram profila modnih trendseterica.

@aimeesong
@wethepeoplestyle
@nycbambi
@discodaydream
@discodaydream
@margoandme
@carmengracehamilton
@giorgiatordini
@belenhostalet

Journal.hr