Lifestyle

Zdravstveni problemi zvijezde serije Moderna porodica: Imala sam 34 kilograma i bilo je strašno

Autor: Žene.ba

U seriji “Moderna porodica” Sarah Hyland glumi Haley, najstariju kćerku porodice  Dunphy koja kroz život prolazi bezbrižno, razmišljajući samo o zabavi, modi i momcima. U stvarnom životu 27-godišnja Sarah pravi je borac. Naime, mlada glumica, poznata po velikim očima i širokom osmijehu, pati od displazije bubrega, što znači da joj se svi organi nisu do kraja razvili, a prije šest godina je prošla kroz proces transplatacije.  Godine koje su uslijedile bile su varljive, a svako zamaranje se odrazilo na njeno zdravstveno stanje. Tako joj je prije samo nekoliko mjeseci pozlilo na setu, nakon čega je završila u bolnici.

– Ponekad je selfie više od dobrog profila zbog kojeg izgledaš slatko. Za ovaj Nacionalni dan selfieja, odlučila sam objaviti svoju istinu, koliko god bolna bila – napisala je  glumica uz fotografiju izmorenog lica.

No, čini se da je sve ovo mladoj glumici bilo pouka s obzirom na to da se nakon toga okrenula sebi, zdravoj ishrani, ali i vježbi.
– Jako sam ponosna na to što vidim.  Početkom ove godine bila sam imala samo 34 kilograma i to je bilo strašno – napisala je ona na svom Instagram profilu ispod fotografije na kojoj se vidi da je dobila nekoliko kilograma što svakako ukazuje na postepeni oporavak.
Azra.ba