Lifestyle

Znamo koji je omiljeni parfem Kate Middleton

Autor: Žene.ba
Znamo koji je omiljeni parfem Kate Middleton

Kate Middleton, princeza od Walesa, inspirisala je žene širom svijeta svojim modnim odabirima, ali i onima iz svijeta ljepote.

Nije uvijek lako (ili pristupačno) vizualno replicirati njezin modni kraljevski stil, iako zna nositi i komade iz high-street ponude. Međutim, definitivno je lakše mirisati poput kraljevske zvijezde sada kada je otkriven njezin omiljeni parfem.

Prema Woman and Home, Middletonin omiljeni parfem je Jo Malone London Orange Blossom Cologne. Uniseks miris možete kupiti u pojedinim parfumerijama, ali i online na mjestima poput npr. francuske Sephore gdje 30 ml košta 63 eura, a 100 ml 132 eura.

Kako miriše Orange Blossom Cologne?

Web-stranica Jo Malone London opisuje Orange Blossom Cologne kao "svjetlucavu vrtnu oazu", što ga čini idealnim za one koje privlače cvjetni mirisi. Sadrži note cvijeta klementine, koji je poznat po delikatnim i slatkim elementima citrusa. Naravno, cvijet naranče, uz lopoč, zvijezda je mirisa, prenosi Index.hr.

Cvijet naranče je kompleksan, ali popularan miris, meden i neodoljiv ljubiteljima citrusa. Ispod ovih glavnih karakteristika, kolonjska voda ima "tople tonove irisa i balzamičnog vetivera". To mu daje blagu zemljanu i drvenastu kvalitetu koja se izvrsno slaže s citrusnim i cvjetnim notama.

Sve se spaja kako bi se stvorio miris prikladan za princezu. Kao što primjećuje Hindustan Times, "drveni" i "cvjetni" elementi mogu pomoći citrusnim mirisima da duže traju na vašoj koži, tako da ćete također možda otkriti da ne morate često ponovno nanositi parfem tokom dana.

To je lagani miris koji je posebno prikladan za toplije vrijeme, ali možete ga nositi i zimi, ako ni zbog čega drugog, onda da unesete dašak ljeta u turobne hladnije mjesece. Međutim, ako vam je cijena ipak previsoka, postoje jeftinije alternative.

Povoljnije alternative

Jo Malone London prestižna je marka mirisa, tako da uvijek možete očekivati ​​da ćete platiti nešto više za naziv na bočici, kao i za ugodne mirise. Za one koji ne žele platiti toliko postoje povoljnije opcije.

The Body Shop prodaje vegansku parfemsku vodu pod nazivom Full Orange Blossom koja je opisana kao svježa, citrusna i cvjetna, a miris je uniseks. Drvene note također ga čine usporedivim s Jo Malone London Orange Blossom Cologne.

Iako vjerovatno neće biti tako suptilan kao verzija Jo Malone London, definitivno je pristupačnija alternativa, koja košta oko 40 eura za bočicu od 75 ml u The Body Shop trgovinama, a na njemačkom Amazonu je nešto skuplji i prodaje se po cijeni od 65 eura, što je i dalje povoljnije od Jo Malone mirisa.

Još jedna povoljnija alternativa je miris Fleur D'Oranger Eau de toilette marke Fragonard. Gornja nota je cvijet naranče, srednje note su cvijet nerolija, bergamot, jasmin i mandarina, dok se u bazi nalaze note mošusa i meda. Staklena bočica s raspršivačem se može ponovno puniti, a 100 ml ovog parfema košta 34 eura.

Jenny Glow Orange Blossom je još jedna povoljnija alternativa za Jo Malone miris. Miris naranče će vas podsjetiti na ljeto i boravak na otvorenom. U sebi sadrži Petitgrain, zelene note, gorku naranču, neroli i mošus. Bočica od 80 ml košta 24 eura.

Zadnja povoljnija alternativa može se pronaći među L'Occitane ponudom i to miris Eau de toilette Néroli & Orchidée. Miris karakterizira nježan cvijet naranče i cvijet orhideje. Radi se o bezvremenskom ženstvenom mirisu koji donosi note citrusne svježine, blistave cvjetne kompozicije, mekoću i nježnost. Bočica od 75 ml košta 64 eura.

Žene.ba