Lifestyle

Znate li tko potpisuje raskošne fotelje i kauče koje viđamo u najcool Insta interijerima

Autor: Žene.ba

Trendovi u interijerima mijenjaju se iz godine u godinu, a u posljednje vrijeme i češće, točnije, sezonalno. Blogerice na svojim Instagram profilima svakodnevno dijele dnevnu rutinu beauty ili modnu, a nemoguće je ne opaziti namještaj koji krasi pojedine kadrove. No, danski dizajn privukao je pažnju i renomiranih arhitekata koji su u svoje prostorije ubacili barem jedan komad iz GUBI kolekcije.

Iz daleke Skandinavije proizašli su brojni brendovi, a kao jedan od najpopularnijih u dizajniranju raskošnih fotelja i kauča istaknuo se danski brend GUBI. Pod istoimenim hashtagom pronaći ćete nepresušan izvor ideja i inspiracije za uređenje doma.

@_anna__sergeeva

GUBI – DANSKI BREND KOJI SLAVI ŽIVOT

@fleurdellesale

Luksuz je jedna od onih riječi koje često imaju materijalnu, novčanu konotaciju. Stoga već od same pomisli na ‘luksuz’ mnogi zaziru od daljnjeg promišljanja. No, danski brend GUBI koji prvenstveno slavi ljepotu življenja u lijepim prostorima, dizajnira divan namještaj koji mijenja definiciju luksuza. Odlična vijest je i da dostavljaju u sve zemlje unutar Europske Unije.

@gubiofficial
@aude.jolijour

Prije svega taj pojam prije svega je osjećaj i trebao bi biti dostupan i lako ostvariv baš svima. U današnje vrijeme kada puno vremena pridajemo estetici i uređenju doma, klasika i sofisticiranost najbolji su izbor koji nikada neće izaći iz trenda. Kako bi maksimalno ugodili svim potrebama danskog dizajna, GUBI svoje komade izrađuje prema vašoj želji. Na službenoj stranici lako ćete se zaigrati mijenjajući boju tkanine, postolja i nogu te kreirati unikatan namještaj s osobnim pečatom.

‘STATEMENT’ KOMADI ZA NAJFOTOGENIČNIJI DOM

@home.of.louise

S obzirom na promjenjive vremenske uvjete, još uvijek smo većinu slobodnih trenutaka kod kuće. Nekako je ljepše provoditi dane u udobnosti doma ako k tome još kreiramo atmosferu koja sama po sebi poziva na odmor. Najmoćniji saveznici za kraljevski odmor i dekadentno prijateljsko druženje zasigurno su udobne fotelje i kauči u koje ćete jednostavno ‘potonuti’. Upravo je to bila misao vodilja u stvaranju statementkomada koji krase neke od najljepših i definitivno najfotogeničnijih domova na Instagramu.

@august.the.boardinghouse
@gubiofficialJournal.hr