Ljepota

10 vodica za lice koje možete nositi i na posao, i u teretanu i na putovanje

Autor: Žene.ba
10 vodica za lice koje možete nositi i na posao, i u teretanu i na putovanje

https://www.instagram.com/p/BYYJWnXhNAx/?utm_source=ig_embed

Ljeti, kada je koža sklona dehidraciji uslijed djelovanja sunčevih zraka, nikada ne škodi dati joj još malo hidratacije koja joj nedostaje. Možda ste na poslu, možda ste u teretani, a možda na putovanju – u svakom od ovih slučajeva, dobro je uz sebe imati vodicu za lice kojom ćete svakih nekoliko sati našpricati i hidratizirati kožu.

A kada nam ljetne vrućine pokucaju na vrata, vodica za lice neće vam goditi samo zbog hidratacije, već i zbog nevjerojatnog naleta svježine koji će vas u trenutku razbuditi i osvježiti vaš ten, istovremeno pružajući koži sve svoje benefite. Na beauty sceni sada već ima stvarno svakakvih vodica za lice i svaka od njih nudi nešto. Caudalie ima kultni Beauty Elixir, vodicu koja djeluje poput eliksira mladosti i vitaminske injekcije koja u trenutku osvjetljava ten. Pixi ima Vitamin Wakeup Mist koji svojim nutrijentima učinkovito, djeluje na umornu i beživotnu kožu. A korejski brend Saturday Skin, primjerice, ima Daily Dew Hydrating Essence Mist koji koži obećaje dati onaj blistavi sjaj na početku vikenda, kada ste naspavali i odmorni ste.

Koju god od ovih vodica odabrali, nećete pogriješiti, no dobro ih je uvijek imati u torbici i kada god osjetite potrebu njima osvježavati ten, bilo da je to na kraju radnog dana kada više nemate energije, nakon teretane i tuširanja kako bi umirili i ohladili zagrijanu kožu ili na putovanjima, kada vam koža zbog letova i promjena gradova pati od dehidracije.

Journal.hr