Poznata glumica

Anne Hathaway na TikToku podijelila kako postići efekat punijih usana

Autor: Žene.ba
Anne Hathaway na TikToku podijelila kako postići efekat punijih usana
Foto: Anne Hathaway

Anne Hathaway, poznata holivudska glumica, nedavno se pridružila TikToku i već je privukla pažnju pola miliona pratilaca. Njen profil je postao popularan zahvaljujući nekoliko zapaženih videa koji prikazuju različite aspekte njezinog života. 

U jednom od videa, Anne se prisjeća najznačajnijih trenutaka proteklih godina, uključujući plesanje na partyju modne kuće Valentino i susret s kolegicama Meryl Streep i Emily Blunt na dodjeli nagrada. Njezini videi oduševili su publiku širom svijeta, posebno onaj u kojem dijeli trik za punije usne uz pomoć ukosnice za kosu, što je postao viralan hit.

@annehathaway The more you know 🌠 #liptok ♬ Lips Are Movin - Meghan Trainor

U jednom od najnovijih videa, Anne Hathaway je sjedila u šminkerskom studiju dok ju je vizažist Adir Abergel pripremao za snimanje kampanje Shiseido. Uz pjesmu Meghan Trainor "Lips Are Movin", Anne je pokazala jednostavan trik za poboljšanje izgleda uasna. Koristeći ukosnicu za kosu, Anne je objasnila kako nježnim tapkanjem možete potaknuti cirkulaciju u usnicama, dajući im puniji izgled. Njezin duhoviti pristup i jednostavni savjeti privukli su mnoge žene koje su se divile njezinom izgledu i šarmu.

Anne Hathaway je također pokazala svoju spontanost i smisao za humor u videu, šaleći se na račun svojeg trika za usne i pritom stvarajući opuštenu atmosferu. Njezini pratioci su s oduševljenjem reagovali na savjete i njezinu otvorenost, ističući kako izgleda nevjerovatno mladoliko i energično.