Nail inspo

August u znaku manikira: Trendovi koje su nosile poznate ličnosti

Autor: Žene.ba
August u znaku manikira: Trendovi koje su nosile poznate ličnosti
Foto: Instagram

Manikir je postao ključan dio vizuelnog identiteta mnogih poznatih ličnosti, a u augustu su se pojavili zanimljivi trendovi koje su nosile zvezde poput Sabrine Carpenter, Kylie Jenner i Vanesse Hudgens. Zola Ganzorigt, omiljena manikirka koja se brine o noktima nekih od najvećih imena u svijetu, pružila je jedinstvenu inspiraciju za ove ljetne mjesece. Evo kako su poznate ličnosti obeležile august svojim izvanrednim manikirima.

Sabrina Carpenter: Glazed donut glam

Sabrina Carpenter se odlučila za jedan od najpopularnijih trendova ovog ljeta - glazed donut nails. Inspirisana Hailey Bieber, koja je popularizovala ovaj trend, Sabrina je izabrala minimalistički manikir sa efektom presijavanja. Nokti su prekriveni OPI Bare My Soul lakom i OPI Tin Man Can chrome powderom, stvarajući sjajan i elegantan izgled koji savršeno nadopunjuje njenu promotivnu sezonu. Ovaj trend je jednostavan, ali efektan, i pruža sofisticirani touch svakom izdanju.

Kylie Jenner: 3D cirkoni i kapljice

Kylie Jenner je ovog augusta odlučila da se igra sa različitim teksturama i oblicima na svojim noktima. Njen manikir uključuje jednostavnu nude bazu sa 3D cirkonima i kapljicama u različitim oblicima, stvarajući efekat koji je privlačan i neupadljiv u isto vrijeme. Svaki nokat je unikatan, sa različitim bojama i oblicima cirkona, što Kylie čini trendseterkom u svijetu manikira. Ovaj kreativni pristup omogućava personalizaciju i izražavanje stila kroz detalje.

Vanessa Hudgens: Kombinacija trendova

Vanessa Hudgens, koja je nedavno postala mama, odlučila je da na svojim noktima spoji nekoliko popularnih trendova. Njen manikir kombinuje glazed donut nails sa francuskim manikirom i neon zelenom bojom na vrhovima noktiju. Ova kombinacija stvara savršen balans između klasične elegancije i modernih trendova.

Čudo iz B. Gradiške

Tea Kovačević nova kraljica Evrope

Korisni savjeti

Jeste li već organizovali ormar za jesen?