Nježna nijansa

Baby plava manikura: Trend savršen za ljeto

Autor: Žene.ba
Baby plava manikura: Trend savršen za ljeto
Foto: Instagram

Prošlog ljeta smo inspiraciju tražili u soft girl estetici kako u modnom, tako i u beauty svijetu, gdje su bluberry milk nokti bili vrhunac trenda. Za ovu sezonu, vraćamo se jednostavnijem pristupu. Umjesto živopisnih boja, fokus je na klasičnoj baby plavoj boji za ljetnu manikuru.

Ova nježna nijansa postala je omiljena zbog svoje univerzalnosti i lakoće kombinovanja s različitim stilovima. Beauty timovi predviđaju da će ovaj trend biti prisutan svuda ovog ljeta.

View this post on Instagram

A post shared by Andréa Barbet (@m.o.n.a.j)

Baby plava nije samo popularna u beauty svijetu; postala je i trend u modi i interijeru. Nakon crvene manije prošle godine, plava boja je preuzela primat. Također, plava boja je sveprisutna u dizajnu interijera zbog svojeg umirujućeg učinka na ljudsku psihu.

Ovaj novi trend baby plave nudi različite varijacije - može biti pastelna, mat ili sjajna. Za razliku od bluberry milk trenda, baby plava manikura omogućava igru s detaljima i drugim bojama, ali temelj ostaje isti. Ova boja laska različitim tonovima kože i savršeno se kombinuje s neutralnim tonovima odjeće poput bijele, bež, sive i crne.

View this post on Instagram

A post shared by Juli Russell (@jauntyjuli)