Y2k glamur

Bombshell makeup je hit ove sezone, a evo kako se postiže

Autor: Žene.ba
Bombshell makeup je hit ove sezone, a evo kako se postiže
Foto: Instagram

Dokaz da će 2000-te godine zauvijek biti gledane s nostalgijom i ljubavlju leži u mnogim modnim i beauty trendovima koji se neprestano vraćaju. Kada je riječ o šminci, postoji jedan make-up izgled koji je ikoničan za y2k glamur i koji sigurno svi pamtimo - to je bez sumnje ikonični bombshell make-up.

Postoji tri ključne komponente koje su ključne za postizanje ultimativnog bombshell make-up izgleda: ten, oči i usne.

Kao i kod većine make-up lookova, počinjemo s postizanjem besprijekornog tena, što je osnova svakog bombshell izgleda koji želimo kreirati. Neophodno je imati besprijekorno nanijet i strategijski konturiran ten, a bonus bodovi idu onima koji su spremni postići ultimativan bronzed bombshell izgled s umjetnim tenom.

Što se tiče očiju, glavna razlika koja ovaj izgled izdvaja od standardnog Victoria's Secret make-up izgleda je naglasak na zavodljivim anđeoskim očima koje podrazumijevaju gotovo "wet eye" izgled umjesto klasičnog "smokey eye" izgleda. Stoga, ključno je odabrati dobru glitter sjenu koja će postići ovaj efekt, a što se nanošenja tiče, više je više.

View this post on Instagram

A post shared by LENA (@lenkalul)

Za kraj, nijedan bombshell izgled nije potpun bez prepoznatljivih, punih usana. Za vizualno povećanje usana, nude olovka za usne bit će vaš najbolji saveznik, a zatim usne popunite kremastim satenskim ružem u nježnoj roze ili nude nijansi.