Lako se održava

Brookie Blonde: Nova nijansa kose kojoj nisu odoljele ni poznate ličnosti

Autor: Žene.ba
Brookie Blonde: Nova nijansa kose kojoj nisu odoljele ni poznate ličnosti
Foto: X

Ako ste u potrazi za savršenom nijansom kose koja spaja najbolje od smeđih i plavih tonova, a istovremeno se ne želite potpuno posvetiti trendu crvenkastog ginger chocolate looka, onda je Brookie blonde idealan izbor za vas. Ova nova nijansa kose sve više osvaja svijet mode i ljepote, a među njenim obožavateljima našle su se i svjetske zvijezde poput Beyoncé, Joey King i Rite Ore. Sada je ovoj glamuroznoj grupi pridružila i talentirana glumica Emilia Clarke.

Brookie blonde je sofisticirana kombinacija smeđih i plavih tonova koja donosi svježinu i prirodni izgled. Inspirirana spojem riječi "bronde" i "cookie", ova nijansa podsjeća na keks s čokoladnim komadićima, što je dovoljno da opiše njezin bogat i slojevit izgled. Ova nijansa nudi savršeni balans između plavuše i brinete, omogućujući vam da istovremeno budete i jedno i drugo.

Zašto je brookie bonde savršen odabir za ljeto?

Jedan od glavnih razloga zašto je Brookie blonde toliko popularan je njena svestranost. Ova nijansa prirodno izgleda na svim tipovima kože i lako se uklapa u različite stilove i preference. S obzirom na to da se postiže suptilnim stapanjem plavih i smeđih pramenova, prelaz je neprimjetan, a kosa izgleda kao da je prirodno posvijetljena sunčevim zrakama.

View this post on Instagram

A post shared by Neal Farinah (@nealfarinah)

Jedna od najvećih prednosti brookie blonde je njena praktičnost. Budući da su pramenovi pažljivo raspoređeni tako da oponašaju prirodno izlaganje suncu, izrast se neprimjetno stapa s ostatkom kose, čineći ovu nijansu lakom za održavanje. Idealna je za ljeto jer pruža svjež i prirodan izgled, bez potrebe za čestim bojanjima i popravcima.

U ovoj nijansi posebna pažnja posvećena je područjima gdje sunce prirodno osvjetljava kosu, kao što su pramenovi oko lica, vrhovi i gornji sloj kose. Ovaj fokus pomaže u stvaranju vizualnog efekta sunčanih pramenova koji su mekani i glamurozni.

Inspiracija od slavnih

Beyoncé je prvo pokazala kako brookie blonde može izgledati u kombinaciji s njenom tamnijom bazom, dok Joey King i Rita Ora dodaju svoja personalizovana tumačenja ove nijanse. Emilia Clarke, poznata po svojoj promjenjivoj kosi, sada krasi ovu trendi nijansu, potvrđujući njen status među ljubiteljima mode i ljepote.