Ljepota

Četiri zlatna trika koja će vašem licu dati odmoran i svjež izgled

Autor: Žene.ba
Četiri zlatna trika koja će vašem licu dati odmoran i svjež izgled

Školski odspavati osam sati svaku noć gotovo je nemoguće.

Uz užurban način života te balansiranje privatnog i poslovnog vrlo često je san taj koji pati. Tragovi nespavanja najprije se očituju na licu koje jasno pokazuje kada smo u stanju žudnje za snom. Kako ne bi svi morali vidjeti količinu vašeg umora i neispavanosti, savjetujemo vam da primijenite sljedeća četiri trika uz koja će vaše lice zasjati.

1. Hladna voda i hladni oblozi

Nema ništa bolje za instantno razbuđivanje od umivanja hladnom vodom. Kako bi vaše lice izgledalo još svježije i odmornije, nakon umivanja odmorite pet minuta s hladnim oblozima na licu i očima.

2. Poman odabir pudera

Tekući puderi koji će vašem licu dati sjaj i ujednačiti vaš ten su oni na bazi ulja ili vode. Ovisno o tipu kože odaberite svoj idealan puder, a upotpunite ga hidratantnim korektorom koji će sakriti vaše podočnjake te koji se neće uvlačiti u sitne borice oko očiju.

3. Spas zvan kremasto rumenilo

Ovaj genijalan proizvod razbudit će vaše lice u trenu, a odlično će poslužiti i kao suptilan ruž. Ispod njega nanesite hidratantni balzam kako se ne bi nakupio na ispucalim dijelovima usana.

4. Bez previše šminke na očima

Malo maskare i mliječno bijela olovka u vodenoj liniji oka bit će dovoljan make-up na očima. Previše sjenila uz tuš i crnu olovku zatvorit će vaš pogled i postarati izgled vašeg lica.

Index.hr