No makeup-makeup

Donosimo trik Emily Ratajkowski za postizanje prirodnog makeup izgleda

Autor: Žene.ba
Donosimo trik Emily Ratajkowski za postizanje prirodnog makeup izgleda
Foto: Instagram

Emily Ratajkowski je mnogo više od svog glamuroznog javnog imidža kao modela, glumice i autorice. Nedavno je postala majka dječaka Sylvestera, što je duboko promijenilo njen život i prioritete. Dok se prilagođava majčinstvu i svakodnevnim obvezama, Emily je istakla kako joj je sada manje vremena za sebe, što je rezultiralo promjenama u njenom pristupu šminkanju. Umjesto komplikovanih tehnika, sada preferira prirodan izgled koji ističe njen prirodni sjaj i svježinu kože.

U svijetu gdje se briga o koži sve više naglašava, Emily Ratajkowski nije iznimka. Kao zagovornica zdrave kože, pažljivo bira proizvode koje koristi za šminkanje. Iako voli šminku, preferira minimalistički pristup kako bi naglasila svoju prirodnu ljepotu. Njen cilj je uvijek izgledati svježe i blistavo, bez teških slojeva pudera ili pretjeranih kontura.

View this post on Instagram

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Jedan od njenih omiljenih ljetnih trendova je prirodni sjaj kože uz dodatak pjegica i minimalnog korektora umjesto teškog pudera. Ovaj svježi izgled nije samo estetski trend, već odražava njen lični stil koji je istovremeno jednostavan i elegantan. Emily također priznaje svoju ljubav prema umjetnim pjegicama, koje često koristi kako bi dodala dodatnu dimenziju svom izgledu.

View this post on Instagram

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Kroz svoj stil života i javni imidž, Emily Ratajkowski kontinuirano inspiriše svoje fanove da cijene prirodnu ljepotu i brigu o koži kao ključne elemente svakodnevne rutine. Njen jednostavan pristup šminkanju i njena strast prema njezi kože čine je ne samo modnom ikonom, već i ambasadoricom zdravog i prirodnog izgleda u svijetu ljepote.

@rachelesantoro

Fake freckles tutorial✨

♬ suono originale - Rachele Santoro