Ljepota

Efektne frizure za svečane i večernje prilike za koje vam neće trebati pomoć frizera

Autor: Žene.ba
Efektne frizure za svečane i večernje prilike za koje vam neće trebati pomoć frizera

Nova sezona je stigla, a među prvim trendovima za proljetnu sezonu istaknule su se i nove frizure kao još uvijek jedan od omiljenih i najefektnijih načina za brzu promjenu looka. Nakon što ste odabrali savršeno osvježenje za novu sezonu, bilo da se ono nalazi u novom rezu ili novoj raskošnoj boji, nekoliko jednostavnih trikova za stilizaciju kose bit će dovoljno da vam kosa svaki dan izgleda divno i drugačije. Uz nekoliko ideja za svakodnevne frizure koje smo izdvojili ususret proljetnoj sezoni, danas vam donosimo jednostavne, efektne i elegantne frizure za sve večernje i svečane prilike koje vam donosi proljetna sezona, a za koje nećete morati posjetiti frizera jer ćete ih u samo nekoliko minuta lako kreirati i sami.

Kako ove sezone izgledaju one najjednostavnije i najbrže, ali još uvijek efektne i trendi frizure koje će biti odličan izbor za svaku svečanu ili večernju priliku?

PROLJETNE FRIZURE KOJE MOŽETE KREIRATI SAMI

Proljetni beauty trendovi kao najpoželjnije istaknuli su jednostavne i praktične frizure koje su lagane za održavanje i još lakše za kreiranje. Naizgled pomno uređena frizura na drugi pogled nosi dozu opuštenosti i nonšalancije koje otkrivaju da u nju i nije uloženo pretjerano mnogo vremena. Upravo su jednostavnost i efektan izgled kao najpopularnije frizure za sve prilike istaknuli razbarušene punđice, visoke i niske, kao i one ‘sleek’ efekt. Jednako poput punđe, visoki i niski, zaglađeni i razbaršuni rep bit će jednostavna, brza i svestrana frizura koja odlično pristaje baš svima, a na listi najpoželjnijih ponovno se našla i ravna kosa koja nudi dvije trendi opcije – fen frizuru i savršeno ravnu i sjajnu frizuru za koju ćemo ponovno posegnuti za peglom za kosu. Između kose skupljene u rep ili punđu i raspuštene ravne kose smjestile su se jednostavne, brze i šarmantne frizure koje efektan izgleda stvaraju uz pomoć tek nekoliko vješto skupljenih pramenova.

Ako tražite nešto više od jednostavne punđe ili repa, svoju omiljenu dnevnu frizuru začinite s nekoliko ukosnica ukrašenih biserima i draguljima, raskošnom satenskom mašnom, šarmantnim rajfom ili statement naušnicama. Dozu inspiracije pronađite u nastavku.

Journal.hr