top pet

Elegantni parfemi bez prevelikog troška, a oduševit će vas

Autor: Žene.ba
Elegantni parfemi bez prevelikog troška, a oduševit će vas
Foto: Ilustracija

Kada se spremate za posebnu priliku, poput izlaska ili večere u sofisticiranom restoranu, želja da izgledate i mirisate besprijekorno je potpuno razumljiva. Iako luksuzni parfemi često dolaze s visokim cijenama, postoje izvrsne opcije koje nude fantastične mirise po povoljnijim cijenama. Evo nekoliko cjenovno pristupačnih parfema koji će vam omogućiti da zračite elegancijom bez da potrošite cijelo bogatstvo.

1. Estée Lauder Modern Muse EDP

Estée Lauder Modern Muse EDP predstavlja savršenu mješavinu bijelih cvjetnih nota kao što su bergamot, mandarina i cvijet naranče, s dodatkom jasmina, đurđice, sandalovine, vanilije i pačulija. Kreiran od strane Harryja Fremonta, ovaj parfem odražava modernu ženu – neovisnu, samouvjerenu i sigurnu u sebe. Idealna opcija za sofisticiran i dugotrajan miris.

50 ml = 81,40 €


 
2. Chanel Coco Mademoiselle

Chanel Coco Mademoiselle je cvjetni parfem s mirisom jantara, dizajniran da odražava odvažne rane dane Coco Chanel. Stvoren od Jacquesa Polgea, ovaj miris spaja eleganciju i mladenačku svježinu, čineći ga savršenim za svakodnevno nošenje. Samo jedan ili dva spreja su dovoljni da miris traje cijeli dan.

100 ml = 203,00 €
50 ml = 156,00 €
35 ml = 131,10 €


 
3. Diptyque Philosykos

Diptyque Philosykos nudi bogatstvo i inspiraciju Grčke kroz aromu smokve, kokosove kreme i cedra. Ovaj miris donosi svježinu i prenosi vas na grčke litice s pogledom na horizont. Ako volite mirise koji nude kremastu i voćnu notu, ovaj parfem je odličan izbor.

100 ml = 147,00 €
50 ml = 105,00 €


 
4. Hugo Boss The Scent For Her Intense

Hugo Boss The Scent For Her Intense poznat je po cvjetnim notama koje oduševljavaju. Miriše na slatko cvijeće s blagim gorčinama na vrhu, a u srcu se nalazi ljupka cvjetna nota koja ističe ženstvenost i snagu. Sa svojim notama breskve, meda, kakaa i vanilije, ovaj parfem nudi složenu i privlačnu aromu.

50 ml = 100,74 €
30 ml = 76,85 €


 
5. Marc Jacobs Daisy Dream EDP

Marc Jacobs Daisy Dream EDP je cvjetni, voćni i svjež miris, savršen za dnevne prilike. Kao sofisticiranija verzija klasičnog Daisy parfema, nudi note kupine, kruške i grejpa, uravnotežene jasminom, pružajući slatki i ženstveni miris koji je istovremeno sofisticiran.

50 ml = 85,00 €