Rihanna ne gubi vrijeme

Fenty Beauty lansira rumenilo i ne, nije tekuće

Autor: Žene.ba
Fenty Beauty lansira rumenilo i ne, nije tekuće
Foto: Instagram

Rihanna ne prestaje s inovacijama! Nakon najave da će njen brend postati službeni partner Olimpijskih igara, lansiranja linije za njegu kose i brojnih novih proizvoda, uključujući tekući puder i hidratantno mlijeko za tijelo, stiže još jedan uzbudljiv beauty novitet. Riječ je o Fenty Cheeks Suede Powder Blush, novom rumenilu iz Rihanninog brenda, i ne, nije tekuće.

U posljednje vrijeme, rumenila su u velikoj mjeri usmjerena prema tekućim i kremastim formulacijama, no čini se da se trendovi počinju mijenjati. Selena Gomez je ranije ove godine predstavila praškasto rumenilo u sklopu svoje Rare Beauty linije, a sada se toj trendovskoj grupi pridružuje i Rihanna. S obzirom na uticaj koji ove zvijezde imaju u beauty industriji, ovaj korak sigurno donosi značajnu promjenu.

Fenty Cheeks Suede Powder Blush je dugotrajno rumenilo u prahu koje obećava intenzivnu, ali nadogradivu boju koja se lako nanosi i blenduje. S obzirom na praškastu formulu, rumenilo odmah pruža vidljivu pigmentaciju s minimalnim naporom i besprijekorno se stapa s kožom. Njegova formula je lagana, vodootporna, te otporna na znoj i vlagu, što znači da će ostati na mjestu cijeli dan bez osjećaja težine ili isušivanja kože.

Rumenilo dolazi u osam različitih nijansi, pružajući savršenu ravnotežu između matiranih i svjetlucavih završetaka koji odgovaraju svim tonovima i tipovima kože. Nijanse se mogu miješati i nadograđivati za još dramatičniji izgled. Neke od istaknutih nijansi uključuju tamnocrvenu Summertime Wine, vibrantno crvenu Daiquiri Dip i svjetlucavo ljubičastu Drama Cla$$.

Fenty Cheeks Suede Powder Blush službeno izlazi u petak, 9. augusta, i bit će dostupan za kupovinu na službenoj web stranici po cijeni od 33 eura.

Čudo iz B. Gradiške

Tea Kovačević nova kraljica Evrope

Korisni savjeti

Jeste li već organizovali ormar za jesen?