Uzbuđenje u svijetu ljepote

Fenty Beauty lansirao olovke za usne

Autor: Žene.ba
Fenty Beauty lansirao olovke za usne
Foto: Instagram

Društvene mreže, posebno TikTok, trenutno su preplavljene oduševljenim reakcijama zbog najnovijeg izdanja Fenty Beauty, brenda koji je u vlasništvu Rihanne. Naime, Fenty Beauty je konačno predstavio svoju prvu kolekciju olovaka za usne, što su fanovi brenda već dugo iščekivali.

Olovke za usne, koje su postale dostupne za narudžbu putem Fenty Beauty web stranice od 12. jula, dolaze po cijeni od 24 eura. U ponudi je deset različitih nijansi koje su osmišljene da odgovaraju svim tonovima i bojama kože. Prvi dojmovi i recenzije na TikToku su izuzetno pozitivni, a čini se da će ove olovke brzo postati hit među ljubiteljima kozmetike.

@fentybeauty oh y’all wanted a lip liner?? officially introducing Trace’d Out Pencil Lip Liner!!! 👄✏️ ✓ easy to blend, no-drag, creamy formula​ ✓ longwear - lasts up to 8 hours ​ ✓ resists transfer, feathering + fading​ ✓ true-cast, creamy color for lips of all tones​ ​drops #fentybeauty, @Ulta Beauty, @sephora ♬ original sound - Fenty Beauty

Za podsjetnik, Fenty Beauty je lansiran 2017. godine, a od tada su se pridružili i brendovi Fenty Skin, s proizvodima za njegu kože, Fenty Hair, s proizvodima za kosu, te Fenty Fragrance, s parfemima i parfemskim kremama. S novim olovkama za usne, Fenty Beauty nastavlja širiti svoju ponudu i osvajati nove obožavatelje.