Ljepota

"Fucking Fabulous": Novi miris Toma Forda

Autor: Žene.ba
"Fucking Fabulous": Novi miris Toma Forda

Nakon što je predstavljen krajem prošle godine u New Yorku, novi miris iz kozmetičke kuće Tom Ford Beauty, nazvane prema slavnom dizajneru, ne prestaje intrigirati javnost, ponajviše zbog svog imena "Fucking Fabulous".

John Demsey, izvršni direktor kompanije Estee Lauder koja je vlasnik tvrtke Tom Ford Beauty, u svom intervjuu za Coveteur otkrio je pozadinu nastanka imena.

Sjedili smo na sastanku i iskušavali miris. Tom je rekao: 'Ovo je j***no fantastično!' Ja sam na to rekao: 'Da, j***no je fantastično', na što je on odgovorio: 'Zašto ga ne bismo nazvali tako?' I tako smo učinili. Ime je samo po sebi vrlo opisno. Neki ljudi govore o sastojcima mirisa, mi razgovaramo o tome kako miriše.

https://www.instagram.com/p/BiC0ESKlUvC/?taken-by=tomford

No svakako vrijedi spomenuti i sastojke koji ovaj parfem čine jedinstvenim. "Fucking Fabulous" otvara se slatko-gorkim mirisom badema, koji slijedi aroma vanilije, a sve izvrsno povezuje lavanda. Upravo ona izvlači slatkoću iz ostalih sastojaka, pa miris neodoljivo podsjeća na sladoled od vanilije i lavande.

Nekoliko minuta nakon nanošenja na kožu do izražaja dolaze i jantar i muškatna kadulja, što sve zajedno taj parfem čini idealnom orijentalnom ljetnom kombinacijom.

Zadovoljna.hr