Peachy, beachy summer makeup

Hailey Bieber predstavila ‘it’ look za novu sezonu

Autor: Žene.ba
Hailey Bieber predstavila ‘it’ look za novu sezonu
Foto: Instagram

Svaka sezona donosi novi omiljeni makeup look Hailey Bieber. Ni ljeto koje je pred vratima nije iznimka, jer je osnivačica brenda Rhode nedavno podijelila na svom YouTube i TikTok profilu vrlo jednostavan look nazvan "beachy summer makeup".

Hailey Bieber prvo nanosi bestseller svog brenda, Glazing Milk, na lice. Ističe da je ovaj proizvod izuzetno hidratantan i lagan, savršen za pripremu kože prije makeup-a. Zatim koristi Peptide Glazing Fluid i počinje s obrnutim konturisanjem, koristeći Dolce Glow's Contour Self-Tanning Sculpt and Glow. Ovaj proizvod nije samo bronzer u sticku, već ima i funkciju samotamnjenja, što je istakla u videu.

@haileybieber summer grwm @Hourglass Cosmetics ♬ original sound - Hailey Bieber

Korektor koji koristi je Hourglass Vanish, koji se lijepo stapa s kožom. Nakon toga nanosi Hydrating Skin Tint istog brenda, opisujući ga kao "savršen proizvod za ljeto". Zatim koristi puder u prahu koji pomaže koži da izgleda sjajno, a ne masno.

Konačni dodir peachy beachy ljetnog makeupa je pomalo tajanstven. Hailey prvo nanosi rumenilo u terracota nijansi, a zatim i rumenilo u ružičasto-narandžastoj nijansi, što je vjerovatno inspiracija za ovaj ljetni makeup look. Iako nije potvrđeno, vjeruje se da je ovo mali uvid u novi proizvod brenda Rhode - višenamjenska rumenila. Hailey je najavila lansiranje novog proizvoda ranije ovog mjeseca, a fanovi brenda nestrpljivo iščekuju Rhode novitet.