Novi trend

Hit boja kose u 2024. godini: Planirate li isprobati bambi blond?

Autor: Žene.ba
Hit boja kose u 2024. godini: Planirate li isprobati bambi blond?
Bambi blond / Instagram - heknot studio

Mislite da ste već vidjeli i čuli za sve moguće nijanse plave kose? Frizerski stručnjaci uvijek smisle neke nove trendove i nazive, pa su tako u 2024. godini predstavili – bambi blond boju kose.

I to ne samo predstavili već je i najavili kao vrlo popularnu frizuru koju će mnoge žene tražiti u frizerskim salonima.

Osvježenje frizure mnogim je ženama najdraži i najjednostavniji makeover. Sa novom frizurom osjećamo se ljepše, bolje, samopouzdanije i spremne za nove izazove. A možda je frizura koja će vama dati novi željeni izgled upravo bambi blond, boja kose kojoj se u 2024. predviđa velika popularnost, piše Zadovoljna.hr.

Po čemu se razlikuje od drugih brojnih varijacija plave kose? Riječ je o predivnom spoju mednih, žutosmeđih i tonova boje vanilije, koji čine neku bazu, a na to se možete poigrati i sa nijansama karamele, bež boje, zlatnih tonova...

To daje naslutiti da se radi o itekako bogatoj, kremastoj plavoj boji kosi, kod koje se deblji pramenovi u nekoliko nijansi i nanošeni u slojevima besprijekorno stapaju te frizuri daju volumen i dimenziju.

Frizerski znalci kažu i da bambi blond izgleda luksuzno, a izvrsna je opcija za žene koje već imaju plavu kosu, kao i za brinete koje žele malo posvijetliti kosu. Njen je adut i taj što može biti zanimljiva zamjena balayageu pa ako ste kod vaše slijedeće posjete frizerskom salonu spremni reći da želite promjenu, predložite vašem frizeru famozni bambi blond.