Ljepota

Imate li ih sve? Šest modela grudnjaka koji trebaju svakoj ženi

Autor: Žene.ba

Odabir pravog grudnjaka ima velik utjecaj na završni izgled vašeg outfita.

Vidljive naramenice ili pogrešan oblik grudnjaka uništit će svaki dojam elegancije i izgledat ćete neugledno. Kako biste to spriječile, savjetujemo vam da svoju kolekciju obogatite sljedećim modelima grudnjaka koji su prikladni za svaki odjevni komad.

1. T-shirt grudnjak

Ovaj klasični model grudnjaka idealan je za svakodnevno nošenje, a kako mu ime govori, sjajno izgleda ispod najobičnijih majica ili primjerice džempera jer je vrlo neupadljiv.

https://www.instagram.com/p/Bput9Y4AuaH/?utm_source=ig_embed

2. Grudnjak bez naramenica

Odličan odabir za sve haljine koje otkrivaju ramena i prsa. Na vama je odluka hoćete li se odlučiti za push-up ili klasičan model.

https://www.instagram.com/p/BfzYpPHAuX6/?utm_source=ig_embed

3. Sportski grudnjak

Sportski grudnjaci idealan su odabir za svaku aktivnost, a osim što pružaju dodatnu potporu, vrlo su udobni za nošenje.

https://www.instagram.com/p/Bo4hnvNgSmx/?utm_source=ig_embed

4. Bralette

Ovaj romantični model grudnjaka savršen je za sve djevojke i žene koje nisu ljubiteljice push-up grudnjaka ili grudnjaka općenito. Ono na što vas moramo upozoriti je da vam bralette neće pružiti baš nikakvu potporu.

https://www.instagram.com/p/BpgxoifFgU0/?utm_source=ig_embed

5. Push-up grudnjak

Ako u određenim prilikama volite otkriti malo više, kvalitetan push-up grudnjak savršen je odabir za to. Pripazite samo da ga ne nosite ispod uske, zatvorene odjeće kojom ćete ostaviti dojam kao da nosite premalen grudnjak.

https://www.instagram.com/p/BmyGZfulsE-/?utm_source=ig_embed

6. Grudnjak s podesivim naramenicama

Može biti riječ i o t-shirt i o push-up grudnjaku. Ono što je bitno su naramenice koje imaju dovoljnu dužinu da se mogu križati na leđima, oko vrata ili nositi na klasičan način.

Index.hr