Ljepota

Jedna od najljepših glumica ne stari, ne koristi botoks i filere

Autor: Žene.ba
Jedna od najljepših glumica ne stari, ne koristi botoks i filere

Glumica Jessica Alba izgleda kao da je vrijeme stalo za njenu kožu, a svoju malu tajnu rado je podijelila sa ženama širom svijeta.

Ona je jendom prilikom u intervjuu za "Vogue" ispričala da se suština njene dobro očuvane kože ne krije u botoksima, filerima i raznim estetskim korekcijama, već u prirodnim metodama za negu iste.

"Svakog jutra kad se probudim, prvo odem u kupatilo da se umijem, a onda na lice nanosim antioksidativnu masku, koju koristim svaki dan", kaže ona.

Nakon toga, fizička aktivnost je sastavni dio njene dnevne rutine.

"Stavim masku na lice poslije treninga, i odem da popijem kafu i družim se sa djecom. Nakon maske, na red dolazi i kvalitetna hidrantna krema, a poslije toga lagano išamaram lice što je savjet koji sam dobila od prijateljice iz Koreje. Tu nije kraj mackanju, jer posle ovih koraka, stavljam kremu na bazi vode u obilnoj količini i to uz pomoć spravice koja podstiče cirkulaciju. Zatim na red dolazi i piling usana, poslije čega ih namažem hranljivim balzamom. Završni korak je stavljanje gel-maske na područje ispod očiju", ispričala je prelijepa Jessica.

Žene.ba