Povratak dobro poznate

Jennifer Aniston najavila novi trend frizura?

Autor: Žene.ba
Jennifer Aniston najavila novi trend frizura?

Na nedavnoj 81. dodjeli Zlatnih globusa Jennifer Aniston "oživjela" je frizuru koja je obožavateljima serije "Prijatelji" dobro poznata.

Zvijezda serija "Prijatelji" i "The Morning Show" pojavila se u elegantnom izdanju na dodjeli nagrade Zlatni globus.

Za tu priliku nosila je klasičnu crnu haljinu bez naramenica, sa pripijenim steznikom i suknjom ukrašenom šljokicama. Dodala je minimalan nakit, umjesto blistave ogrlice je nosila samo blistave naušnice.

Ipak, jednostavni izgled zasjenila je povratkom popularne frizure koju je proslavila u seriji "Prijatelji". Stilizirajući svoje prepoznatljive plave pramenove u stepene do ramena podsjetila je na stil koji je postao toliko popularan zbog lika koji je glumila 90-ih. Frizura je nazvana upravo po njenom liku, "Rachel".

https://twitter.com/i/status/1744164128523014344

Aniston je ranije govorila o svom gađenju prema "Rachel" trendu u intervjuu za Allure 2011. godine , u kojem je u šali opisala frizera Chrisa McMillana kao nekog ko je prokleo njeno postojanje "jer je pokrenuo tu prokletu Rachel, koja nije bila njen najbolji izgled".

"Kako da ovo kažem? Mislim da je to bila najružnija frizura koju sam ikada vidjela", našalila se Aniston.

Aniston je na sinoćnjoj dodjeli bila nominovana za svoju ulogu u hvaljenoj drami "The Morning Show". Serija, u kojoj glumi i Reese Witherspoon, imala je dvije nominacije u kategorijama najbolje televizijske dramske serije i najboljeg sporednog glumca na televiziji.

(Zene.ba)