Beach waves

Jennifer Aniston se vratila prepoznatljivoj frizuri

Autor: Žene.ba
Jennifer Aniston se vratila prepoznatljivoj frizuri
Foto: Jennifer Aniston

Posljednjih mjeseci imali smo priliku vidjeti razne frizure Jennifer Aniston – od elegantnog lob-a, koji je dosezao do ključne kosti, s kojim je debitirala na dodjeli Zlatnih globusa 2024., do lepršave frizure na dodjeli nagrada People’s Choice Awards. Ne smijemo zaboraviti ni njen najnoviji bob sa suptilnim slojevima oko lica.

Međutim, baš kad smo se navikli na Jeninu eksperimentalnu fazu s bob frizurama, čini se kako se ponovno vratila svom poznatom stilu. Nedavno je na Instagramu najavila povratak na snimanje hit Apple TV+ serije ‘Jutarnji show’.

Na fotografiji Aniston pozira s kolegicama Reese Witherspoon i Tig Notaro, odjevena u poderane traperice i majicu bez rukava. U opisu fotografije napisala je: „Neka igre 4. sezone @themorningshow počnu, dolazimo!“, popraćeno s dva emotikona crvenih srca i pljeskanjem. Čini se da je trio na setu snimanja četvrte sezone ‘Jutarnjeg showa’, što sugeriše da je fotografija snimljena u stvarnom vremenu. Osim dobre hemije među glumicama, ono što je odmah privuklo pažnju je nova duga, slojevita kosa Jennifer Aniston koja joj pada preko ramena u svježoj nijansi meda.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Izgleda da se Jen vratila svojim kalifornijskim korijenima i prepoznatljivoj frizuri s valovima i ekstenzijama. Možda nas ovaj preokret ne bi trebao previše iznenaditi. Uostalom, radi se o ženi koja je frizuru učinila toliko legendarnom da je po njoj dobila ime, prije nego što je tokm godina isprobala bezbroj dužih stilova, od suptilnih šiški do raščupanih kovrdža. Sve su te frizure u nekom trenutku bile hit. Možemo se samo pitati hoće li nas Jennifer Aniston uskoro iznenaditi dramatično kratkom frizurom.