Ljepota

Kate Middleton osvježila izgled: Nova frizura pomladila buduću kraljicu

Autor: Žene.ba

Jesen je vrijeme pogodno za promjenu imidža – frizure, make-upa i uvođenja noviteta u garderobu, neovisno o tome koliko je promjena uočljiva ili ne.

Osvježenje izgleda priuštila si je i buduća engleska kraljica, Kate Middleton, koju je novi izgled frizure pomladio.

Tokom ljetnih mjeseci Kate je kosu najčešće nosila skupljenu ili u punđi, a razdjeljak je već neko vrijeme nosila s desne strane. Sada je za vrijeme jednog od službenih izlazaka pokazala novi look – nosila je plavo Alexander McQueen odijelo, a kako je pustila uvojke, vidljivo je da je njezina kosa. Razdjeljak je nosila po sredini, a uz duge valove u kosi, koji su upotpunjeni svjetlim pramenovima, Kate je imala i veoma popularne šiške u obliku zavjese. Time promjena frizure nije drastična, pa su ovakve šiške s razlogom na listi najpopularnijih. lako ih je stilizirati i pristaju svakom obliku lica, piše Avaz.

Šiške i nježni valovi dali su njenoj kosi više volumena pa se frizura buduće kraljice čini bujnom, a detalj poput razdjeljka najjednostavniji je način za promjenom izgleda. Nakon što je dugo nosila kosu rezanu malo ispod ramena, čini se da ju je sada odlučila pustiti, što uz curtain šiške laska njezinom obliku lica.

Žene.ba