Ljepota

Kim Cattrall sa 67 pozira u donjem rublju i izgleda sjajno

Autor: Žene.ba
Kim Cattrall sa 67 pozira u donjem rublju i izgleda sjajno

Iako je u avgustu napunila 67 godina, Kim Cattrall izgleda fantastično, što je nedavno pokazala pozirajući u donjem rublju. U bodyju boje pijeska istakla je vitku liniju i oduševila mnoge koji su nizali komplimente poput "ovo je savršeno" i "Samantha Jones još uvijek ima ono nešto".

S obzirom na to da je jednom prilikom priznala da ima veliki apetit i da voli jesti, kao i da njeno tijelo po prirodi nije sklono mršavosti, mnogi se pitaju koji je čarobni recept koji slijedi.

"Brinem se o sebi, što uključuje zdravu ishranu, vježbanje i izbjegavanje stresa. Volim se našaliti da sam na dijeti od 1974., što je na neki način tačno. Nisam prirodno mršava, posebno u ovim godinama. Zato pazim šta jedem i pijem, ali nisam time opsjednuta", rekla je za časopis Woman & Home.

Kada skrene s puta i prekrši pravila, vodi se mantrom "sutra je novi dan".

"Uvijek imam na umu da je skidanje kilograma u teretani stvarno naporno. Što sam starija, to više težim laganijim oblicima tjelovježbe. Smatram da je duga šetnja jednako korisna kao i trčanje pet kilometara", zaključila je, prenosi Index.hr.

(Žene.ba)