Ljepota

Kylie Jenner pozirala za naslovnicu časopisa bez trunke make-upa

Autor: Žene.ba
Kylie Jenner pozirala za naslovnicu časopisa bez trunke make-upa

Kylie Jenner ove je godine odlučila okrenuti novu stranicu u životu.

21-godišnja beauty mogulica u 2018. godini postala je majka te je na dobrom putu da postane i najmlađa samoostvarena milijarderka u historiji, a promijenila je i svoje beauty navike.

Prije otprilike mjesec dana objavila je da prestaje koristiti filere za usne i okreće se prirodnijem izgledu, a sada je i pozirala za naslovnicu časopisa bez trunke make-upa.

Iako je vlasnica beauty carstva, na rujanskom izdanju australskog Voguea osvanula je potpuno prirodna, a jedini beauty proizvod koji je imala na licu jest hidratantna krema, kako je na Instagramu otkrila make-up artistica Ariel.

https://www.instagram.com/p/BmlmtlJnVfB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

"Ovo je stvarno velika stvar. Voljela bih preuzeti zasluge za make-up, no zapravo sam joj samo na lice nanijela hidratantnu kremu," napisala je make-up artistica.

Kylie je na svojem Instagramu također objavila naslovnicu i još jednu fotku iz editorijala te je u opisu istaknula da je Vogue za nju nekoć bio samo san.

https://www.instagram.com/p/BmlhCeDFD0y/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

U intervjuu unutar stranica časopisa progovorila je o svojem putu do uspjeha i naglasila da ne bi ništa promijenila, kao i da su joj sada prioriteti majčinstvo, ali i širenje njenog beauty carstva.

Index.hr