Vrijeme je za promjene

Lindsay Lohan nagovijestila trend ove jeseni: Boja cimeta i churro valovi

Autor: Žene.ba
Lindsay Lohan nagovijestila trend ove jeseni: Boja cimeta i churro valovi
Foto: Instagram

Ljeto se bliži kraju, a s dolaskom jeseni stiglo je i vrijeme za promjene—posebno kada je riječ o frizurama koje mogu osvježiti naš izgled za novu sezonu. Ako tražite inspiraciju za prelazak iz ljetnih trendova u one koji će dominirati tokom jeseni, nova frizura Lindsay Lohan mogla bi biti savršena opcija za vas.

Zvijezda nadolazećeg nastavka filma Freaky Friday odlučila je napustiti svoju svjetlu strawberry gold nijansu koju je krasila tokom ljeta i zamijeniti je sa svježim i nježnim tonovima koji će zasigurno biti hit ove jeseni. Ovaj put, Lohan je odabrala nijansu cimeta, toplu i bogatu boju koja će biti prisutna na ulicama tpkom hladnijih mjeseci.

No, promjena boje kose nije jedina stvar koja je privukla pažnju. Lindsay je uz novu nijansu predstavila i opuštene churro valove, frizuru koja oponaša izgled portugalske poslastice i koja donosi dašak glamura s izgledom koji čini da valovi izgledaju kao da su nastali bez previše truda. Ovi mekani, neuredni valovi oblikovani u različitim smjerovima podsjećaju na bajkovite mermaid valove, pružajući savršenu ravnotežu između opuštenosti i sofisticiranosti.

Churro valovi ističu plave pramenove u kosi, dok topla nijansa cimeta dodatno naglašava ljepotu ovog izgleda. Ako razmišljate o promjeni frizure za jesen, nadamo se da će vam ova frizura poslužiti kao inspiracija.

Čudo iz B. Gradiške

Tea Kovačević nova kraljica Evrope

Korisni savjeti

Jeste li već organizovali ormar za jesen?