Od jastog-torbe do Lady Dior

Najbolje torbe u Severininom ormaru: 10 modela u koje smo se zaljubili na prvi pogled

Autor: Žene.ba
FOTO: zadovoljna.hr

Severina je odavno jedna od modno najzanimljivijih žena na hrvatskoj javnoj sceni. Nikad ne igra na sigurno u situacijama koje dopuštaju zanimljive modne igre, a u prigodama kada mora biti primjereno odjevena po određenom drescodu nikada ne pogriješi.

Ima dobro oko za sve modne dodatke, a posebno za torbe. Prije nekoliko dana oduševila nas je novim modelom u svojoj kolekciji, jastog-torbom brenda Korobeynikov napravljenom od rafije. Ne kaže se bez razloga da neke stvari moramo "znati nositi", a Severina zna. Dokazuje to i torba u obliku jastoga.


Naravno, u njenoj garderobi ima mjesta i za klasike, donosi zadovoljna.hr. Jedan je od njih Lady Dior, obožavana torba modne kuće Dior posvećena princezi Diani. Diana je spomenutu torbu dobila 1995. godine od tadašnje francuske prve dame Bernadette Chirac prilikom posjeta Parizu.

Toliko joj se svidjela da ju je počela nositi u raznim prigodama i tako je popularizirala, a to nije promaklo modnoj kući, koja se odlučila poigrati nadimkom princeze (Lady Di) i taj model torbe nazvati Lady Dior. Severina ima nekoliko varijanti te torbe, uključujući i limitirano izdanje većeg crnog modela.


Svojevremeno smo je vidjeli i s torbom koju voli Meghan Markle. U pitanju je model brenda Gabriela Hearst pod nazivom Nina.

"Napuhnuta" torbica specifična i prepoznatljiva dizajna ime je dobila po Nini Simone i jedan je od najpopularnijih modela toga brenda. Zavirite u galeriju i pogledajte još fantastičnih Severininih torbi.