Ljepota

Najpopularnije rumenilo na svijetu dobilo je nasljednika

Autor: Žene.ba
Najpopularnije rumenilo na svijetu dobilo je nasljednika

https://www.instagram.com/p/Biy54qoHV7w/?utm_source=ig_embed

Razna inovativna rumenila dolaze i prolaze, no ono koje ostaje definitivno je rumenilo brenda NARS u nijansi Orgasm, koja ga je učinila najpopularnijim rumenilom na svijetu. Za NARS Orgasm već dugo se priča kako je nijansa koja pristaje doslovno svima, jer razvedrava vrlo svijetlu i blijedu kožu, daje zlatni sjaj srednjim tonovima kože i izgleda vibrantno na tamnim tonovima. Zato svako novo NARS Orgasm lansiranje izazove veliku pozornost, a nakon što je ikonično Orgasm rumenilo u kamenu dobilo nasljednika u vidu onog tekućeg, Orgasm Liquid Blush, sada nam stiže još proizvoda iz ove uzbudljive make up obitelji. Tačnije, njih 4!

PROŠIRENJE NARS ORGASM KOLEKCIJE
Novitete je NARS predstavio na svom Instagram profilu. Najviše pažnje u kolekciji svakako privlači Orgasm Illuminating Loose Powder, koji je zapravo higlighter verzija slavnog rumenila. Jagodicama obraza, korijenu nosa, nadusnici i drugim područjima na koje stavljamo highlighter, ovaj iluminirajući puder u prahu daje laskavi shimmerasti sjaj, a sugerira se kako ga možete nanositi i na kapke za lagani ljetni monokromatski look kombiniran uz NARS Orgasm rumenilo.

https://www.instagram.com/p/BizfT-rniHp/?utm_source=ig_embed

Drugi proizvod iz kolekcije je Afterglow Lip Balm, koji će lako postati esencijalni predmet u vašoj kozmetičkoj torbici. Tekstura mu je poput maslaca, a kremastu formulu prati i decentna Orgasm boja. Treći proizvod je limitirana edicija originalnog Orgasm rumenila, koja dolazi u oversized verziji originala. Naposljetku, tu je i Orgasm Full Vinyl Lip Lacquer, lak za usne visokog sjaja i pigmenta, koji u prodaju dolazi posljednji, 8. lipnja, dok će se prva tri navedena proizvoda već od danas moći nabaviti na stranicama NARS-a.

Journal.hr