Rare Beauty

Nova beauty inovacija Selene Gomez će vas oduševiti

Autor: Žene.ba
Nova beauty inovacija Selene Gomez  će vas oduševiti
Foto: Rare Beauty

Selena Gomez je odlučila proširiti svoju liniju brenda Rare Beauty novim proizvodom koji će oduševiti ljubitelje sjajne kože. Njeno najnovije ostvarenje je Soft Pinch Luminous Powder Blush, rumenilo u prahu koje kombinuje karakteristike njenog već izuzetno popularnog tekućeg rumenila i highlightera.

"Stvarno mi se sviđaju Soft Pinch Liquid Blush i Positive Light Silky Touch Highlighter. S jedne strane to tekuće rumenilo je sjajno pigmentovano i postojano tokom dana, dok highlighter daje nevjerovatan sjaj koži", rekla je 31-godišnjakinja za magazin People o dva proizvoda koja je brend odlučio kombinovati i napraviti novi. 

"Bilo da sam na snimanju, na crvenom tepihu ili u društvu s prijateljima, zaista ga mogu uvijek nositi. Lično, najviše naginjem nijansi Cheer - toliko je jednostavna i sviđa mi se kako mi posvjetljuje lice. Osim toga, čvrsto vjerujem da je pozitivnost zarazna i sviđa mi se što nazivi naših proizvoda podsjećaju na nježnost i tako održavaju vrijednosti brenda", nastavila je o novoj liniji rumenila, u kojoj ćete, kao i u svim Rare Beauty proizvodima naići na vesela imena - tu su nijanse Hope, Happy, Joy, Love, Cheer i Truth. Iako se rumenila mogu nanositi samostalno, mlada je poduzetnica podijelila da joj se svidio efekt koji je dobila nakon što ih je nanijela preko tekućeg rumenila Soft Pinch Liquid Blush.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Rare Beauty by Selena Gomez (@rarebeauty)


 
Selena se novim proizvodom pohvalila na Instagram profilu brenda i, očekivano, oduševila fanove.

"Zbog vibrantne boje sa staklenim sjajem vidjet ćete rumenilo kao proizvod u potpuno novom svjetlu. Novitet će biti dostupan u šest blistavih nijansi", napisala je u opis objave zvijezda Disney+ serije "Only Murders in the Building" i otkrila kako će proizvod lansirati 28. marta.

"Jako sam uzbuđena", "Kupit ću ih sve" i "Boja izgleda sjajno" samo su neki od komentara koje su joj uputili njezini vjerni pratitelji.